Hearthstone

Lezajlott az 1. Specialist formátumú verseny: ezek voltak a deckek, mutatjuk a kiegészítő paklikat is!


Lement az 1. ilyen formátumú verseny.

Múlt héten bejelentette a Blizzard a specialist formátumot (linkeljük a lényegét annak, aki lemaradt volna), és le is zajlott az első bajnokság – amatőr játékosok mérték össze tudásukat.

Ezt is megértük: jön a kiegészítő pakli versenyeken, csökkent az RNG szerepén a Blizzard

Rank 8 volt a minimum, fél profi és top 100 legend pedig a maximum a játékosok tudását nézve. Bal oldalon mindig az elsődleges, középen a másodlagos, jobb szélen a harmadlagos paklit láthatjátok.  Nézzük is a pakli listákat!

A győztes egy Midrange Hunter volt, melynek másodlagos deckje a következő lapokban különbözött: 2 Jeweled Macaw, 2 Bearshark, 1 Dire Wolf Alpha. Harmadlagos kiegészítője pedig 2 Candleshotot, 1 Revenge of the Wildot, +1 Dire Frenzy-t és +1 Unleash the Hounds-ot tartalmazott. Utóbbinál inkább Odd Paladin elleni tech lapokat, míg előbbinél jobban a játék korai szakaszát erősíti kártyákat látunk (többek között a 4 manás Dire Frenzy és az egyik 5 manás Tundra Rhino helyett).

A második helyezett is egy Hunter, egy Deathrattle variáns lett. Itt érdekes, hogy egy tech lapot rakott be első paklijába (Nerubian Unraveler), ezt a többiben kiszedte. Másodlagos deckje 2 Mind Control Tech által a boardot elárasztó paklikra készült, valamint 1 plusz Deadly Shot került be (itt csak 3 lapot cserélt). Harmadlagos paklijában a 2 Doomsayer érezhetően szintén a korai játékban kibontakozó paklikat lassító kártya, ezen kívül a Wing Blast, még egy Tar cCeeper és a nerfelt Hunter’s Mark ment be.

A 3. helyezett egy Miracle/Togwaggle Druid lett, mely másodlagos paklijába +1 Azalina Soulthiefet, +1 Dreampetal Floristot és Malfurion DK-ját tette be – itt is tehát 3 lap változás történt csak. A harmadlagos verzió 2 Swipe-ot tett be az asztal tisztán tartására, 1 Malfot és 2 Spreading Plague-et – tisztán látszott, hogy a swarm paklik ellen készült a játékos.

A többi paklit IDE kattintva nézhetitek meg.

Érdekes volt látni, hogy milyen gondolatmenetek mentén épültek fel a kiegészítő paklik, kíváncsian várjuk, hogy az első profi versenyen mit fog mutatni a meta ilyen téren.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva