Fifa

Tekkz lett az ELEAGUE bajnoka, nem akármilyen eseményen vagyunk túl


Tekkz nem csak háromszoros bajnok, valószínűleg meglőtte a hónap gólját is!

Először rendeztek Amerikában FUT Champions Cup-ot, az ELEAGUE pedig itt sem okozott csalódást. A világ minden pontjáról érkeztek játékosok, hogy megmérettessék tudásukat a többiekkel szemben. Olyan játékosok képviseltették magukat, mint például Nicolas99fc, MSdossary és F2Tekkz.

Tekkz háromszoros FUT Champions Cup bajnok!

Sosem volt még 1 szezon alatt annyi esemény megrendezve, mint idén a FIFA 19-el. Ennek a hozománya pedig, hogy sosem volt még olyan játékos, aki 3 FUT Champions Cup-ot tudott volna nyerni korábban. Az angol játékos eszméletlen módon dominálja a FIFA 19 profi közösségét, az ELEAGUE versenyét megnyerve a 100,000 dolláros összdíjazás legnagyobb részét is hazavitte.

A kupa korai szakaszában szoros meccsei is voltak, Sakul-t például éppen csak elverte, 8-9-el ért véget az a meccs. Bár már korábban is megvoltak a kvalifikációs pontjai ahhoz, hogy versenybe szállhasson az eWorld Cup-on, a Goal-nak adott interjújában elmondta, nagyon szeret versenyekre járni, és ezáltal megmérettetni a képességeit.

Tekkz talán legemlékezetesebb gólja az eseményről, érdemes megnézni:

Tuga810-nek is jót tett az esemény!

A portugál Tuga810-ről nem sokan hallottunk az esemény előtt, pillanatnyilag azonban ő a legjobb FIFA 19 Play Station 4-es játékos! Nem akármilyen meccsen szerezte meg ezt a címet, ahol Nicolas99fc-t kellett legyőznie, az ő neve azért jóval ismerősebb lehet sokunknak.

Ti követtétek az eseményt? Van kedvenc játékosotok? Kinek szurkoltok az ilyen megmérettetéseken?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva