Counter Strike

Ez már tényleg tragédia! 147 meccsből jelenleg csak 5(!) tiszta a CS:GO-ban


Kibannolt csalók, pörgő aimos játékosok és boostolt lobby uralja a jelenlegi szervereket.

Hosszas, ám annál tanulságosabb kísérletre vállalkozott egy játékostársunk hogy kiderítse, milyen gyakran bukkannak fel mostanában a csalók. Tavaly októbertől kezdve minden korábbi meccsét visszanézte demó formájában, és alaposan átvizsgálta a rajta szereplő játékosokat. Volt közte MM, Casual, Wingman, minden amit a CS:GO-ban játszani lehet. A pályák tekintetében is változatos volt: Dust2, Biome, Office, hogy tényleg minél szélesebb legyen a mérés.

Nem csak a demó, de Steam profiljuk alapján is.

Az eredmény pedig egészen egyszerűen elkeserítő. Összesen 147 meccset vizsgált végig tüzetesen, ezekből pedig 135 esetben talált olyan játékost a szerveren, akit azóta bannoltak csalás miatt! De itt még nincs vége, ugyanis a maradék 12 sem volt minden esetben tiszta.

  • 4 meccsen ugyanis egyértelmű csalás történt, vagy pofátlan Wallhack, vagy pörgőaim formájában, ami egyértelműen kiderült a demó visszanézésekor. Eddig még nem bannolták ugyan őket, de a csalás megkérdőjelezhetetlenül ott volt.
  • A maradék 8 meccsből 2 Boostolt lobby volt aFK ellenfelekkel és volt egy szemétkedő játékos is, akit Griefing miatt reportoltak is. Vagyis a végére csak 5(!) olyan meccs maradt, ami csalóktól, boostolóktól és szemétkedőktől mentes maradt.

Csupán 5 olyan meccs, ahol tényleg élvezni lehetett a játékot.

Elképzelhető persze hogy alacsony Trust Factoros meccsek voltak, ingyenes accountok, de ez a szám akkor is döbbenetes. Ennyi csalónak még a legkisebb rangon, a legrosszabb körülmények között sem szabadna lennie!

Elkeserítő eredmény, aminél reméljük már csak jobb lesz a helyzet.

A meccsek teljes listáját ezen a linken nézhetitek végig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva