Apex Legends

Élő adásban csalt a Zenith próbajátékosa, azonnal kirúgták a csapatból


Egy új játékban baromi nehéz feladat a profi csapattagok toborzása, ezt most már a Zenith Esports is tudja.

Az Apex Legends népszerűsége egyelőre nem ismer határokat, szinte mindenki ezt erőlteti az utóbbi időben. Egykori PUBG és Fortnite profik tömegesen állnak át az új Battle Royale játékra, de rengeteg az új név is a körforgásban. Rengeteg csapat kísérletezik ezekkel a feltörekvő tehetségekkel, remélve hogy tényleg egy csiszolatlan gyémántot fedeznek fel, és nem egy csalót.

A Zenith Esports sajnos pont megszívta, nagy reménységük ElmZero ugyanis élő adásban bukott le csalással.

Lényegében minden lövés célba talál, akármerre mozog az ellenfél. Mindezt ráadásul élő streamben művelte, és aimja egyeseket lehet hogy lenyűgözött, de a profik egyből kiszúrták a csalást.

Egy teljesen másik videóban ugyanez a helyzet, minden golyó telibe találja az ellenfelet, még korlátozott látási viszonyok mellett is. Pedig ennél a résznél csak random belepörgettek az adásba, és rögtön egy ilyen kill jött szembe.

Az egészet megfejelve ráadásul találtak egy bemelegítő videót is ElmZero csatornáján, ahol éppen “aimját tökéletesíti”. A felvételt persze azóta törölte saját csatornájáról ElmZero, de a Twitterre feltöltött videót már nem tudta megakadályozni.

A csaló próbajátékos lebukására a Zenith Esports is reagált, azonnal megszakították vele a próbaidőt. Egyben megköszönték a közösségnek, hogy ilyen éberen odafigyelnek a játék tisztaságára.

Jó látni, hogy az Apex Legends közösség ennyire szorgalmasan szűri a nem kívánatos játékosokat a közösségből. Csak így tovább!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva