Counter Strike

Két elképesztő CS:GO rekord is megdőlhet az Astralis vs. NiP meccsen


A főszerepben természetesen a csapatok lesznek, de GeT_RiGhT és Xyp9x ezen a meccsen történelmet írhatnak.

Mióta CS:GO versenyek léteznek, a HLTV statisztikusai minden egyes adatot rögzítenek. A játékosok összes killjét, az általuk kiosztott sebzést, a clutch-okat, az entry-ket, vagyis szó szerint mindent IS lemérnek a meccseken. Ennek megfelelően minden kategóriának saját toplistája van, csúcsán a rekordot tartó játékossal.

Az Astralis vs. NiP Major negyeddöntőn azonban két fontos kategóriában is trónfosztás történhet.

A legtöbb kill kategóriában jelenleg pashaBiceps áll az élen. Pályafutása alatt 29 114 killt osztott ki, de ez a rekord lehet, hogy már csak egyetlen körig fog élni. Hiszen GeT_RiGhT szorosan a nyomában van, 29 112 killel. Három fraget kell tehát csak szereznie, és onnantól kezdve ő a csúcstartó, a világ legtöbb killt szerző CS:GO játékosa.

A legtöbb 1vX szituációban hasonló a helyzet, bár ott azért nem egy kör fog dönteni, az biztos. A jelenleg legnagyobb clutch király shox, pontosan 561 lehozott 1vX szituációval a neve mellett. Őt követi a dánok clutch professzora, aki hamarosan átveheti a királyi címet is. Xyp9x jelenleg öttel kevesebb, vagyis 556 lehozott 1vX szituval várakozik a meccsre, ami egy Bo3 alatt akár össze is jöhet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva