Fortnite

Az év tanára nem hagyja magát! Per lesz a Fortnite miatt kirúgott tanár ügyéből


A szülők úgy tűnik meggondolták magukat, és most már örülnének a tanár sajátos módszerének.

Korábban már beszámoltunk a Fortnite miatt kirúgott New York-i tanár drámájáról. A 30 éves tanár közös játékot ígért a jó jegyeket szerző diákoknak, majd két diákjával össze is hozta a jutalomjátékot. Mikor a diákok szülei meghallották az esetet, azonnal feljelentették a tanárt.

És mivel a Social Media szabályozás tiltja a tanárok és diákok online kapcsolattartását, az igazgatónak nem maradt már választása, kirúgta Brett Belsky-t.

Az ügy azonban a közelmúltban újabb fordulatot vett. A kirúgás utáni sokkból felébredve Brett ugyanis elhatározta, hogy jogi úton szerzi vissza állását!

“Mint minden kiváló tanár, Mr. Belsky is a legjobb utat kereste diákjai motiválásához, és hogy jobban megértsék egymást.” – áll a nemrég benyújtott bírósági keresetben.

Belsky célja, hogy visszahelyezzék állásába és az igazgatóság elismerje, tévesen vádolták meg.

“A feljelentésben szereplő tények közül egyik sem mutat rá, hogy történt volna bármi illetlen Mr. Belsky és diákjai között. Sőt, mikor az egyik anyukát Mr. Belsky módszeréről kérdezték a vizsgálat során, kifejezetten helyén valónak és motiválónak tartotta a módszert.”

Érdekes fordulat tehát, hogy az ügy kipattanásakor még a szülők jelentették fel a tanárt, de a vizsgálat alatt már teljesen más véleményen voltak. Itt már elismerték a módszer érdemeit, de úgy tűnik mindez túl későn jött, a kirúgást már nem lehetett megakadályozni.

A mostani fellebbezéshez azonban elegendő lehet a szülők megváltozott véleménye.

Őszintén szólva kicsit szurkolunk a tanárnak, hiszen ilyen hülye indokkal kirúgni valakit nem lehet. Egy ilyen motiváló, fiatalos és eredményes módszer után inkább az év tanárának kellene jelölni, nem kirúgni. Természetesen az is lehet, hogy valami teljesen más miatt rúgták ki, csak szokás szerint a Fortnite-ra próbálja kenni az iskola, ebbe sajnos nem látunk bele.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva