R6

Mythbusters R6 módra: 5+1 tény, amit Gridlockkal kapcsolatban érdemes tudnod


Ezúttal Gridlockot vizsgájuk meg alaposabban.

Pár napja Mozzie-t mutattuk be kicsit közelebbről Coreross videója alapján, most pedig itt az ideje, hogy ugyanezt megtegyük Gridlockkal.

Mythbusters R6 módra: 5+1 tény, amit Mozzie-val kapcsolatban érdemes tudnod

Vágjunk is bele!

1.Ha kilőjünk a középső csapdát, akkor abbamarad a terjedés

Jóval gyengébb lenne ekkor a gadget, így a válasz nem: ha egyszer eldobta a Trax Stinger-t, egymás után pattannak elő az újabbnál újabb csapdák.

Ítélet: cáfolva. 

2. Drón lyukakon keresztül lehet dobni

Így igaz: ez is egy olyan fontos kiegészítő lehetősége a gadgetnek, amit érdemes észben tartani a Gridlockot használóknak.

Ítélet: igaz. 

3. A elektromos szögesdrót elpusztítja a csapdát

Azt tudjuk, hogy Jäger ADS-e nem countereli Gridlock csapdáit, de mi a helyzet az elektromos árammal feltöltött szögesdróttal? Nos az a helyzet, hogy itt is hatástalan a védekező eszköz: a csapdák érintetlenek maradnak.

Ítélet: cáfolva. 

4. Airjab+Trax Stingers->működik

A tesztszerver első verzióban még nem sebzett a lökés után a Stinger, azonban az újban már 10-et levon a játék – de csakis 10-et, attól függetlenül, hogy 4 csapdát is kiszed a csúszó védő. Összességében, ha ez így marad, akkor nyilván poén szintjén lehet vele játszadozni, de azon túl nem elég jó.

Ítélet: cáfolva. 

5. A lerakható pajzs mögött biztonságban vagyunk

Nem emiatt lesz hirtelen meta a lerakható pajzs, de kétségtelen, hogy mögé nem terjed a csapda, így ilyen szempontból biztonságban vagyunk.

Ítélet: igaz.

5+1. Padlókon keresztül is átdobható az eszköz

Elég egyértelmű, úgyhogy a +1 kategóriába raktam, de igen, természetesen átdobhatjuk padlókon keresztül a csapdákat (amennyiben van lyuk) – tökéletes eszköz ennek előkészítésére a Shotgununk.

Ítélet: igaz.

Ezúttal is ajánlom a videó végignézését – a kevésbé egyértelmű/általatok valószínűleg nem hallott dolgokat igyekeztem kiemelni, de élvezetes az egész anyag.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva