Counter Strike

Szerénységből is csillagos ötös olofmeister: “Ezen a Majorön engem kellett carry-zni”


Thorin állt kicsit bele az istenítésbe, de erre a válaszra talán ő sem számított.

Ahogy azt már tudjuk, olofmeister maradt az egyetlen játékos, aki az összes CS:GO Majorön legendává avanzsált, szám szerint 14-en. Hatalmas teljesítmény, 3 különböző csapatban játszott ezalatt, de mindig Top8-ig jutott.

3 különböző csapat, 14/14 Legendás Major! Olofmeister továbbra is hibátlan

Emiatt a legtöbben tulajdonképpen félistenként tekintenek rá, tényleg hatalmas teljesítmény. Ő az egyetlen veterán, aki ezt elmondhatja magáról, Thorin szerint azonban kicsit túl van tolva a téma:

“olofot lecarryzték a mostani Legenda státuszába. Amikor a GOAT (minden idők legjobbja) néven emlegetitek, gondoljatok arra hogy a FaZe tagsága óta kevesebbet jelent a Legendás státusza” – Írta az “eSport történész”.

Oloftól nem sokkal később érkezett is a válasz, amire talán senki sem számított:

“Soha nem hívnám magam a legjobbnak ebben a játékban, rengeteg embert teszek magam fölé. És az is igaz, hogy lecarry-ztek ezen a Majorön. Viszont a többi FaZe-es Majorrel kapcsolatban nem értek egyet, hogy ne jelentene annyit, mint korábban”

Ritka az ilyen sportszerű és szerény ember még az hagyományos sportok világában is. Tény, hogy olof nem tündököl már régi fényében, de még így is nagyon erős player. Aimban, fejben és szívben egyaránt!

Gratulálunk a rekordernek, még sok ilyet olofmeister!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva