Apex Legends

Igazi véreb, Chappie és Bangalore heirloom: 3 Apex Legends skin ötlet a közösségtől


Más Battle Royale játékokban rengeteg közösségi skin ötlet már élesben is megjelent, úgy tűnik az Apex Legends is követheti ezt a példát.

Bár az Apex Legends világában már most is rengeteg skin bekerült, egyeseknek ez még mindig nem elég. Ezért inkább megtervezik saját ötleteiket, hátha a kiadó is felfigyel valamelyikre és megjelenteti.

Bangalore

Nem egy agyon tuningolt kinézet, de tökéletesen visszaadja a karakter hangulatát. Halálos tekintetű fegyver specialista, lángoló tőrrel a kezében. Ha éppen egy következő heirloom szetten gondolkodnak a fejlesztők, kiindulásnak remek ötlet ez a Bangalore skin. Kellően kimunkált, a kés pedig hasonló a Wraith-nél látott darabhoz.

Bloodhound

A “véreb” név sokak szerint a kinézetben is visszaköszönhetne, erre tökéletesen alkalmas lenne ez a skin. Nem néz ki furán rajta sem a fegyver, sem a maszk, vagy a holló, tökéletesen illik a nyomkövető egyéniséghez, és a Bloodhound névhez is.

Pathfinder

Chappie, a híres sci-fi mozihős kinézete szinte tökéletesen illene Pathfinder külsejére. Ez a skin annyira adja magát, hogy még a film rendezője és a Respawn elnöke is megjegyezte, mennyire örülne egy ilyennek.

Jelenleg tehát ez áll legközelebb a megvalósuláshoz, akár már a márciusi Battle Pass-ban visszaköszönhet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva