Counter Strike

Nincs több veretlen csapat a bajnokságban, kikapott a REVOLTE – MNEB összefoglaló


A G_G-GIWU meccs elmaradt, őrült tömörülés megy a harmadik helyért.

Lement a tizedik meccsnap, négy körrel a csoportmeccsek vége előtt kijelenthetjük, hogy a HoP és  REVOLTE szinte már tovább is jutottak. Matematikailag még behozhatják őket, de mivel már csak 4 mérkőzésnap van hátra, kevés esély van rá, hogy lemaradjanak a továbbjutásról.

Az első találkozó az 1998s-GAMERZONE.gg volt. Az 1998s tulajdonképpen az ex-Budapest Five, csak DEv helyett már coolio-val játszanak a srácok. Ő korábban is játszott már a bajnokságban, csak a G_G (régebben PixelFire) csapatában. A meccset nem tudták lehozni flashék, 16:13-ra nyert a GAMERZONE.gg, akik így újra játékban lehetnek a harmadik helyért.

A következő meccs sokkal simább volt, a HoP eSport csapott össze a Jöttünk, láttunk, nyertünk csapatával, akiken úthenger módjára gázoltak át, 16:4 lett a mérkőzés vége.

Ezek után a REVOLTE játszott a Nice Gaminggel. Ha a számokat nézzük, akkor a Nice Gaming nem a második legerősebb ellenfél a ligában, hanem a harmadik-negyedik nagyjából. Ennek ellenére ők voltak az első csapat, akik le tudták győzni gabessonékat, így a 9 meccses veretlenségi sorozatnak vége szakadt.

A PixelFire-ből lett G_G csapata csak úgy, mint a múlt héten, ezúttal sem játszotta le aktuális mérkőzését, így jelenleg 10 helyett csupán 8 meccs szerepel a nevük mellett.

https://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/major/5on5-mneb-season-1-group-stage-hungary/

4 meccs van hátra, azaz elviekben bármelyik csapat szerezhet még 12 pontot. Azonban valljuk be, nem túl valószínű, hogy a REVOLTE elbukja a következő 4 mérkőzést, mások pedig mindet megnyerjék. A HoP szinte biztosan beér a második helyre, a 3-4-5-6-7. helyen azonban még bármi lehet, ha a JLNY is rákapcsol.

https://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/major/5on5-mneb-season-1-group-stage-hungary/

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva