PUBG

A magyar játékosok örülnek a Flare Gunnak


Nem mindenki őrjöng a Flare Gun miatt, különösen nem hazánkban.

Míg a nemzetközi porondon a játékosok egy része lázad a Flare Gunok ellen, addig hazánkban máshogy gondolkodnak a dologról. A 26. update-tel ugyanis megérkeztek a Flare Gunok a pub meccsekre. Idáig csak akkor találkozhattunk ezzel a “fegyverrel”, ha saját szervert indítottunk és ott is inkább a fun faktor növelése érdekében került elő ez a funkció. Na de változnak az idők és most már mindenki számára elérhető a Flare Gun, aminek a fellövése persze jókora kockázattal jár.

916 szavazat érkezett és a nagy többség igennel szavazott. Ha hozzávesszük azokat is, akik más formában hoznák be a Flare Gunt, akkor az igen szavazatok aránya elsöprő mennyiségű, hiszen mindössze a szavazók 25%-a szerint nem jó ötlet behozni a Flare Gunt a játékba.

Arra a kérdésre, hogy “Mit alakítanál át a Flare Gunon?” már csak 734 szavazat érkezett, ezek közül pedig a kitöltők 57 %-a szerint nem jó ötlet, hogy mindenkinek megjelenik a környéken a drop helye. A szavazók 18 %-a be sem tenné a pályára, ezt követi 13 %-kal a több legyen belőle opció, végül pedig 12 %-kal a kevesebb legyen áll az utolsó helyen.

Jól látható tehát, hogy a magyar játékosok szerint jó ötlet behozni a Flare Gunt. Persze az is lehet, hogy azóta megváltoztak a vélemények, ugyanis ekkor még csak a teszt szerveren volt elérhető az újítás, azóta pedig az éles szerverre is megérkezett az update, amit többen próbáltak ki.

Ezt olvastad már?

“Vegyétek már ki ezt a szart!” – Rengeteg panasz érkezik a Flare Gunokra

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva