PUBG

“Vegyétek már ki ezt a szart!” – Rengeteg panasz érkezik a Flare Gunokra


A Flare Gun heves indulatokat váltott ki a közösségen belül.

Bár a PUBG Corp. állítása szerint a közösségi nyomás hatására tették be a Flare Gunokat, a közösség reakcióiból ítélve nem épp ez jut eszünkbe. Már a teszt szerver update bejelentésekor nagy feszültségeket okozott a Flare Gun, mostanra pedig egyre többen panaszkodnak miatta.

A játékosok szerint egyáltalán nem ritka, van aki 2-3-at is simán talált egy meccs alatt, a fő problémát viszont az óriási zajszint okozza. A Flare Gunoknak köszönhetően ugyanis állandó jelleggel mennek a gépek és a jelzőrakéta is rendkívül idegesítőre sikerült a játékosok szerint. Ez még nem minden, ugyanis többen panaszkodtak arra is, hogy a 3 páncélozott UAZ és a 2 dropos korlátozás egyszerűen nem igaz, ugyanis jóval több dropot dob le a gép a meccseken. Ez természetesen lehet bug is, volt már ennél komolyabb hiba is a játékban.

Sokan egész egyszerűen kivennék a játékból a hangzavar és az átláthatatlan játékmenet miatt. Az biztos, hogy rendesen megkavarta a játékot a Flare Gun bevezetése, régen lázadtak már ennyien a PUBG Corp. döntése ellen. A fejlesztők továbbra sem reagáltak a negatív kritikákra.

Ezt olvastad már?

Minden infó, amit tudnod kell a Flare Gunról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva