Counter Strike

Pasha könnyeivel küszködve mutatta be a Major trófeát, GeT_RiGhT is vele sírt


Sajnos törvényszerű, hogy a legendás régi játékosok egyszer szögre akasszák az egeret, de akkor is szívszorító végig nézni.

Pasha hatalmas megtiszteltetésben részesült a Majort szervező ESL jóvoltából. A hazai rendezésű versenyen játszani ugyan már nem volt alkalma, de a hazai közönség és nézők ezreinek örömére mégis szerepet kapott a Majoron.

Ráadásul nem is akármilyen feladata volt, őt kérték fel a trófea hivatalos, élő bemutatására.

A veterán játékos, 5 éve ugyanebben a városban, ugyanebben a csarnokban Major győztes és Major MVP lett a Virtus.pro ötösével.. Most viszont könnyeivel küszködve lépett ismét a színpadra. Látva a közönséget és a szurkolók szeretetét ebben az impozáns csarnokban újra átélhette a Major hangulatot. Azt a hangulatot, amit aktív versenyzői pályafutását befejezve versenyzőként már sose fog megtapasztalni. A pillanat ahogy még a kezében tarthatta újra a trófeát, aztán letette és otthagyta, szimbolikus búcsúzás is volt, pasha profi karrierétől.

Le a kalappal az ESL előtt, hogy lehetővé tették neki mindezt, és mindent köszönünk pasha!

Ezeket a szívszorító jeleneteket nézve persze nem csak pashának gyűltek könnyek a szemébe, a szintén ezer éve versenyző GeT_RiGhT vele sírt a színpad mellett.

Pasha feltűnése reméljük nem csak egyedi eset volt, örömmel látnánk még a csupaszív játékost a jövőben akár elemzőként, akár showmeccsek résztvevőjeként. Ugyanígy reméljük, hogy GeT_RiGhT és a többi még aktív veterán is még sokáig pályán lesznek. Ahogy a svéd játékos is írta, összetörik az ember szíve, mikor egy ilyen könnyes búcsút lát a világ egykori legjobbjától!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva