Hearthstone

Majdnem kivágták őket is: Malygos és Mind Blast is közel volt a Hall of Fame-hez


Mike Donais szólalt meg ez ügyben.

Tegnap bejelentette a Blizzard a Hall of Fame-be (vagyis gyakorlatilag Wildba) kirotáló lapokat, melyek között igazi nagyágyúk és meglepetések is voltak:

Igazi mészárlás: 9 lap távozik a Hall of Fame-be, köztük röpül Genn és Baku is!

A Hall of Fame kapcsán megszólalt a Blizzardos Mike Donais jó pár dologgal kapcsolatban, melyet IDE kattintva olvashattok végig – mi a lényeget kiemeljük belőle.

Megkérdezték tőle, hogy volt-e más lap is a kalapban ilyen téren, mire azt válaszolta, hogy a Malygos esélyes volt. Évről évre felmerül a kártya, de nem akarnak hozzányúlni, mert az az egy lap magában egy csomó decket kreál – legalábbis egyelőre nem, a jövőben ez könnyen változhat. A meta változatossága fontos, nem szeretnék, ha csak minionok csatája lenne a Hearthstone, a Malygos paklik pedig sose erről szóltak.

Malygos(241).png

Nem a kék sárkány volt az egyetlen, ami előjött: szóba került a Mind Blast, amire rengeteg Priest pakli épített és még manapság is épít olyan koncepciót, ami igyekszik egy kör alatt darabokra szedni az ellenfél arcát. Az interjúztató azt kérdezte, hogy a Shadow Visions kirotálása az, ami miatt úgy érezték, hogy maradhat a kártya, mire Mike Donais azt felelte, hogy átmenetileg valóban megoldja a problémát, azonban hosszú távon nem. Szeretnék hangsúlyozni az identitást, márpedig a Priestnek az arcba lövés nem kéne, hogy az legyen, így függetlenül attól, hogy jó pár paklit kreált ez is, a jövőben még elképzelhető a kivezetése.

Mind Blast(415).png

Shadow Visions(55463).png

Meglátjuk, hogy jövőre már elérkezettnek látja-e a dolgot a Blizzard – egyelőre épp elég volt ez a 9 lap véleményünk szerint.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva