R6

Nem is a fő játéka, mégis charmot kap: Shroud által népszerűsíti magát a Rainbow Six


Hiába, nagy név.

2018 júliusában a Ubisoft 6 streamerrel együtt elkezdett egy közös programot, mely keretén belül egyéni charmokat készített tiszteletükre. Természetesen ennek lényege nem a jótékonykodás volt, hanem, hogy még több nézőt a stream elé csalogassanak. Ez a Ubisoft részéről azért jó, mert a játékuk nézésével új játékosokat lehet bevonzani, a streamereknek pedig azért, mert a több néző több bevételt is jelent egyben.

Jól sikerült a történet, úgyhogy idén is folytatják: az alsó sorban a visszatérő, a felsőben pedig az új streamereket láthatjátok.

Bizony, nem csalás, nem ámítás: ott van köztük Shroud, akinek nem is az R6 a fő játéka!

Kétségtelen tény, hogy a kanadai játékos szereti a Siege-et, de mostanában az Apex Legends az, amit a legtöbbet tol, így azért igencsak meglepő, hogy felfért a listára…persze jobban belegondolva nincs ebben semmi meglepetés: egy világhírű streamerről van szó, aki kiváló reklámot biztosít a Ubisoftnak.

Ezek a charmok jönnek:

[2019-02-28] Streamer Charms

Közölük ez Shroudé:

forrás: rainbow6.ubisoft.com

Úgy szerezhetőek meg, hogy ha feliratkozunk az adott streamerhez és persze a Uplay felhasználónk össze van kötve a Twitch accounttal.

Összességében azt gondolom, hogy függetlenül attól, hogy nem az R6 a fő játéka a kanadainak, mégis jót tesz a játéknak – szükség van a népszerűsítésre, mert egyre keményebb a piac.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva