Fortnite

Így nézhetnének ki a Legendary Wrapek – Újból meríthetne a Save the Worldből az Epic


A közösség egy része tárt karokkal várná a Legendary Wrapeket. Íme egy ötlet, hogyan lehetne valósággá tenni őket!

Eleinte szkeptikusan álltunk a fegyverskinek megjelenéséhez, elvégre a Fortnite egy third-person Battle Royale, nem sok értelmét láttuk annak, hogy kiszínezzük a fegyvereink, úgyse látnánk őket rendesen akció közben. Majd megjelentek a Wrapek, amik egy kicsivel többet adtak a játékna, mint azt előre gondoltuk volna.

Lángoló fegyver a Battle Royale-ban? – Epic Games

Összességében tényleg kedvünkre színezhetjük a fegyvereinket, de mindezek mellett a megnyitható stílusokat a járművekre is rádobhatjuk. Szerencsére az Epic sem hanyagolja el a kategóriát, egész szépen bővül a Warapek csoportja a játékban, így szépen lassan eljutunk arra a pontra, hogy mindenkinek kialakul a személyes Loadoutja. Az Item Shop exkluzív Wrapek is megfizethetők, 300 V-Bucks-ért lehet kiütni őket, ami egyáltalán nem pénz, ha azt nézzük, hogy egy valamirevaló Outfit 1200 V-Bucks-ról indul.

Elemental fegyverek a Save the Worldben – Epic Games

A Wrapekben viszont még így is van bőven potenciál, a közösségből többen úgy gondolják, hogy a kiadó nyugodtan készíthetne pár Legendary Wrapet is. Ráadásul nagyon nem is kéne elmélyülnie a feladatban a fejlesztőcsapatnak, a Save the Worldben ugyanis vannak olyan effektek, amiket nyugodtan átemelhetnének a Battle Royale-ba. Az elemental animációk igazán stílusosak, így biztosan sokan döntenének mellettük. A járműveket is fel tudná dobni egy-egy lángnyaláb, vagy villámcsóva.

Egy biztos, az Epic Games szereti a pénzt, a játékosok pedig a stílusos animációkat, így még az is lehet, hogy ebből a közösségi ötletből a jövőben még valóság lesz!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva