Counter Strike

Megszületett az eddigi legigazságosabb világranglista, tökéletes az összhang


A Major eredményeket és a világranglistát egymás mellé téve, még sosem volt ennyire igazságos a lista.

A világranglista változásait gyakran értetlenül figyeljük csupán. Nem értettük például miért van a North vagy a mousesports a Top10-ben a Major előtt, ha ki se jutottak a főtáblára? Ilyenkor mindig egymásnak megy a két eredmény, és nem tudjuk melyiknek hihetünk?

Az egyik szerint Top10-es csapatok, de a Major szerint a Top24-be se férnek be.

Szerencsére nagy ritkán akadnak olyan pillanatok, amikor a két lista teljes összhangban mozog. Tényleg ritka pillanatok ezek, hiszen 2014 óta most először fordul elő ez az állapot! Ilyenkor érezzük igazán igazságosnak az eredményeket, és hogy a kemény munka tényleg megtérül a csapatoknak.

A HLTV aktuális Top10 és a Major eredmények még soha az életbe nem voltak ennyire összhangban.

A Major Legendák, vagyis a Major Top8-as mezőnye és a világranglista Top8-as mezőnye pontosan ugyanazokból a csapatokból áll. Nincs véletlen idekerült nagycsapat, nincs meglepő szereplő, csak a Legendák. De még a 9. és 10. hely is stimmel, hiszen a Cloud9 és a Vitality egyaránt a 9-11. helyen végzett a Majoron, 2:2 után az utolsó pillanatban estek ki mindketten.

Jó ránézni a két táblázatra, hiszen így tényleg kijelenthetjük, minden eredmény, pontszámítás és statisztika azt mutatja,

ez a 10 csapat a világ a legjobbja jelenleg!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva