Hearthstone

Csalás és win trading: a HCT WC 2019 győztesét rég bannolni kellett volna a játéktól


Tiltani kellett volna a tajvani játékost.

Amint ismeretes lezajlott a HCT WINTER CHAMPIONSHIP 2019, melyet a tajvani Roger nyert meg a német Bunnyhopporral szemben – a pontos végeredményt ebben a cikkben megtaláljátok:

Ajándék pakkok: mutatjuk, hogy kiért mennyi booster jár és mikortól várhatóak!

Nagy port kavart a győzelme, ugyanis a játékos múltja enyhén szólva nem makulátlan. Korábban részt vett úgynevezett win-tradingben, vagyis direkt vesztett meccset, hogy barátja bejuthasson egy tornára. Ez a jelenet a ranked szezon zárásának utolsó 8 percében zajlott :

Rettentő hosszan jó pár bizonyítékot felhozva fejti ki EZEN poszt szerzője, hogy amúgy jó pár embert tiltottak már emiatt, Roger azonban kimaradt – később csapatát stream snipe-oláson kapták, Roger és Shaxy  (a fenti klip 2 szereplője) a Hearthstone Global Games során csalt.

Nos mindezek ellenére részt vehetett a HCT WINTER CHAMPIONSHIP 2019 tornán, melyet ismeretes, hogy be is húzott: nem igazán jó precedens ez, a Blizzard valószínűleg már bánja, hogy engedte a részvételt. Kíváncsian várjuk, hogy megszólalnak-e ez ügyben, vagy igyekeznek kommunikáció nélkül átvészelni a fiaskót és a jövőben (remélhetőleg) tanulni belőle.

borító: 1

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva