Fortnite

Ti találkoztatok már vele? Így néz ki játékon belül az új tárgy és a hozzá tartozó legendary láda


Külön hang tartozik az új ládához.

Frissült a játék, megérkezett a Fortnite legutóbbi frissítése, a v8.01, melynek tartalmát mutatjuk azoknak, akik lemaradtak volna:

“Az X jelöli a pontot” – Megérkezett a v8.01 és az új Buried Treasure!

Most a legújabb tárggyal foglalkozunk, melyet szeretnénk nektek bemutatni – elvégre legendary, tehát nem mindenki találkozott még vele, illetve a használata sem egyértelmű. Miután felvettük a Buried Treasure-t (mely egyébként érthető okokból felemészt egy item slotot) a tárgy automatikusan bejelöli a helyet sárga jelzéssel, valamint egy sárgás-pirosas csík jön ki belőle másodpercenként, ami azt az irányt jelzi, amerre el kell indulnunk a kincsért. Ha elérkeztünk az X-hez, akkor csákányunkkal ütnünk kell a pontot, egészen addig, míg meg nem jelenik a láda, melynek egyedi hangja van. Értelemszerűen a helyet csak mi látjuk, amint eldobjuk a tárgyat, eltűnik az X is. Fél perctől startol, lássuk!

This is how the new ‘X’ Marks the Spot consumable works. from FortNiteBR

3 legendary tárgy, 21 fém és négyféle (szép adag) töltény esett belőle – azt gondolom, hogy bőven megéri a kincsvadászatot, busásan megjutalmazza a láda kiásóját a játék.

Ötletes, kreatív és egyedi: ilyen szempontból igencsak jól eltalálta ezt a tárgyat az Epic Games, innen is gratulálunk hozzá! Meglátjuk, hogy balansz terén hogy teljesít hosszútávon, azért ez a fajta jutalom mennyiség nem kevés, kíváncsiak leszünk, hogy megmarad-e, vagy esetleg nerfelni kell később.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva