Counter Strike

Megfutamodott a Valve! Annyian reklamáltak a Viewer Pass miatt, hogy inkább ingyen kipipálták mindenkinek


Folyamatosan érkeztek az elmaradt challenge-ek miatti reportok, a fejlesztők inkább belenyúltak a kihívásokba.

Az új drop rendszerben kiemelten fontos szerep jutott a Pick’Em tippeknek és a meccsnézésnek. A 11 kihívásból ugyanis csak az elsőt kaptuk meg alapból, 5-öt a helyes tippekkel, 5-öt pedig meccsnézéssel érdemelhettünk ki.

A gond csak az volt, hogy a meccsnézés gyakran hibás volt, vagy éppen földrajzi akadályokba ütközött.

Főleg a rájátszás meccseiről jött rengeteg report. Az ausztrál játékosok például teljesen kiakadtak. Ami a Major helyszínén 16 óra volt, az náluk telibe hajnali 3 óra. Panaszkodtak is a lehetetlen időpont miatt rendesen.

Az igazi gond azonban inkább azzal volt, hogy sokan bár nézték, nem kapták meg a kipipált challenge-et. A Diamond Coin miatt elárasztották reporttal a Valve fiókjait, akik mostanra megelégelték a dolgot.

És meghozták a lehető legrosszabb döntést, amit csak lehetett!

“Rengeteg felhasználó jelentette, hogy nem kapta meg a meccsnézős kihívásokat a rájátszás alatt, pedig nézte őket. Ennek feloldására minden Viewer Pass-on jóváírjuk a rájátszás meccseiért járó challenge-eket.”

Vagyis akár nézte valaki akár nem, most ingyen megkapott 3 kihívást a Valve-tól. Az ausztrálok örülhetnek, pedig ők tényleg nem teljesítették. A reklamálók örülhetnek, mert kierőszakolták a Valve-ból, amit akartak. Még akkor is, ha csak kamuztak a reportnál, és valójában nem is néztek egyetlen meccset sem.

Természetesen a becsületesen küzdő kihívás vadászok azonnal beleálltak a Valve-ba, a szerintük igazságtalan döntés után:

“De jó, mert én meg véletlenül Liquidet tettem végső győztesnek az Astralis helyett. Pedig azt akartam, tényleg, szóval kérem a challenge mellé a pipát, köszi!”

“Ja igen, nekem meg a macskám átírta a Pick’Em tippjeimet, bizonyítékom is van rá!”

“Én is megvettem a Viewer Pass-t, és mindent el is találtam. De valami orosz hacker leszedte az accountomról és eltűnt, vagy nemtom.”

Lássuk be, van igazság a reklamálás hátterében, hiszen csak úgy mindenkinek jóváírni, ellenőrzés nélkül? Az kétségtelen, hogy a Valve szempontjából ez volt a legegyszerűbb döntés, így legalább nem kell foglalkozni a sok reporttal. De a becsületesen játszókat ezzel kb semmibe vették, és ingyen 3 challenge-et adtak mindenkinek. Akár megérdemelte, akár nem.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva