League of Legends

Hamarosan visszatérhet a Clash?! – Hivatalos a következő tesztidőszak


Szépen lassan halad előre a Clash rendbetétele.

Egy meglehetősen hosszú hiátus után, végre újból írhatunk a Clash játékmódról. A Riot Games hivatalosan is bejelentette, újból megnyitja a kapuit a közösség kedvenc mód, ám első nekifutásra csak a brazil, illetve latin-amerikai szerveren.

A tavalyi évben hihetetlenül nagyot bukott a mód a premierjén, akkorát, hogy a kiadónak szabályosan ki kellett venni a játékból a Clash-t és vissza kellett ülni a tervezőasztalhoz. Azóta meglehetősen óvatos a játékmóddal a Riot, a lehető legkisebb rizikófaktorral dolgoznak.

A Clash legújabb tesztidőszakát Riot Meddler jelentette be a Dev’s Cornerbe írt blogbejegyzésében, amiben a hétvégére vonatkozó terveiket részletezte.

 

Urgot PBE változásai és az új Ranked rendszer változásai mellett tehát újból reflektorfényt kap a League of Legends beépített bajnokság módja, amit a játékosok ma már mint a messiást, úgy várnak.

Persze ezúttal is a Clash egy újabb formája fog megjelenni a dél-amerikai szervereken, a fejlesztők ugyanis két igencsak komoly megkötéssel hozzák vissza a bajnokság módot:

  • Tier-alapú időbeosztással tér vissza a Clash!
    • Minden egyes szintnek (Iron, Bronze, Silver, stb.) meglesz a maga startidőpontja, így nem zúdítják rá a teljes játékosállományt egyszerre a szerverekre.
  • Limitálva lesz az induló csapatok száma!
    • Ugyan Meddler azt állítja, ez a szám így is meglehetősen nagy lesz, s a legtöbb szerveren esély sem lesz elérni a maximális határt, ám mégis, a komolyabb káosz elkerülése végett, meg lesz kötve, hogy adott Tierben hány csapat indulhat az aktuális Clash fordulóban.

Összességében a Clash visszatérése egy remek hír, elvégre a játékmód telis tele van potenciállal, csak végre rendesen ki kéne kupálni és állandóvá kéne tenni. A megkötések is abszolút érthetők, s ha a maximális csapathatár tényleg vállalható lesz, akkor mindez csak a játék teljesítményének javára fog válni.

Már alig várjuk, hogy mi is újból élvezhessük a Clash adta örömöket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva