Counter Strike

Újabb francia forgatás a semmiből! Nem bír magával a G2, íme az új ötödik


Úgy tűnik három év alatt nem tudta meggyőzni a vezetőket bodyy, ő csapat következő távozója.

Már csak shox és kennyS tartja magát a pár évvel ezelőtti G2 felállásból, rajtuk kívül már több sorcserét is végrehajtott az együttes. Ex6TenZ, SmithZz, NBK, apEX, mixwell és még felsorolni is nehéz lenne, hány változata volt ennek az együttesnek korábban.

A legújabb terv szerint azonban már a jövő csapatát kezdték el építgetni, Lucky és JaCkz érkezése legalábbis erre utal.

Fiatalok, skillesek, de rutintalanok és még nem elég pengék az elit mezőnyhöz. Röviden így lehetne jellemezni Lucky és JaCkz párosát, és ezt a Major is tökéletesen megmutatta. A 0.95 és a 0.93 önmagában nem vészes rating az első Major tornájukon, lesz ez még jobb is.

Ráadásul a legújabb hírek szerint további friss erő is érkezik a csapathoz, AmaNEk az LDLC-ből. Nem adnak tehát időt összeérni a mostani ötösnek, a Major szereplés után ismét belenyúlnak a  csapatba. A francia játékos a Misfits-ben lett elismert player, akikkel Majorra is jutottak. Innen került az LDLC-hez, most pedig a nagyokat újító G2-hoz.

“Rettentő izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a G2 kötelékéhez!

Elvárásaim semmit sem változtak az idők során, a legjobbamat akarom nyújtani, és a csapatomat a világranglista élére repíteni. Mindent megteszek, hogy ezt el is érjük!

Köszönöm mindenkinek, aki támogatott ebben!”

AmaNEk a csapatban bodyy helyét veszi át, aki eddig minden forgatásnál biztos pontnak tűnt. 3 év alatt azonban úgy tűnik mégsem tudott elég stabil helyet kiépíteni magának, és a mostani forgatásnál ő maradt a sor végén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva