Hearthstone

Csökken a Priest népszerűsége, a Hunternek újabb tier 1-es paklija van, a Paladin deckjei visszaestek


Megérkezett a Vicious Syndicate legfrissebb meta jelentése.

Ha csütörtök, akkor meta jelentés – ezt a jó szokását ezúttal is betartotta a Vicious Syndicate. Vágjunk is bele a lényeges részek kiemelésébe!

Népszerűségi rangsor

Rohamosan csökken a Priest népszerűsége, ugyanis a múlt héthez képest (16.5%) további egy százalékot esett ilyen téren! A Huntert 1.2%-kal többen használják egy héttel ezelőtthöz képest, míg a jó win rate kezd végre növekvő popularitással párosulni, ugyanis a Paladin nagyjából 1 százalékkal gyakoribb vendég a korábbi jelentéshez képest. Gul’dan és Jaina helyet cserélt: múlt héten még Jaina vezetett (12.1%) Gul’dannal szemben (11.4%), ez most rendesen megváltozott. Az alsóbb régiókban kisebb mozgolódások látszanak, talán a Shaman újabb egy százalékos növekedése említésre méltó még.

A legnépszerűbb paklik

A Midrange Hunter úgy látszik a legszórakoztatóbb deck a közösség számára, ugyanis nagyon régóta vezet elég stabilan (ezúttal 12.87%-kal), őt követi az Odd Paladin 8.29 százalékot magáénak tudva, a dobogó alsó fokán pedig az Aggro-Odd Mage zárt (5.44%).

Deck Winrate-ek

Nem igazán számolhatunk be érdemi változásról a paklik győzelmi rátáját illetően: ugyanúgy az Even Paladin vezet, őt követi az Odd verzió, majd a Secret variáns – egyetlen érdekesség, hogy nagyjából egy százalékkal gyengébb a győzelmi rátája mindhárom paklinak az egy héttel ezelőtti státuszhoz képest. 4. Helyen az Odd-Taunt Warrior áll, ötödiken az Odd Warrior, hatodikon a Midrange Hunter, hetediken a TogM’thun Druid, nyolcadikon a Control Priest és a kilencedik helyre a Cube Hunter fért be ezúttal (a Zoo Warlockot szorította ki).

A Tier 1 paklik listáját a linkre kattintva érhetitek el, ha pedig ennél többre (például a többi listára) is kíváncsiak vagytok, akkor EZEN a linken érhetitek el a VS oldalát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva