Gaming

Ezt egy életre jegyezzétek meg: a Supercell leírta, hogy mikért bannolják a felhasználókat


Vigyázni kell!

Fontos dologra szeretném most felhívni a figyelmet, mert elég gyakori téma és időről időre előfordul csoportokban, úgyhogy ma egyszer és mindenkorra tisztázzuk, hogy miért tilthat minket a Supercell!

Orange Juice Gaming szedte össze videójában ezeket:

A lényeg a következő:

Nem vehetsz, nem adhatsz el, nem adhatsz kölcsönbe és ingyen sem felhasználót. Továbbá nem kreálhatsz hamis identitást vagy hamis információkat megadva (vagy másét használva) felhasználót, illetve egyáltalán nem használhatod a szolgáltatást, ha korábban eltávolított a Supercell, vagy tiltottak bármilyen Supercell által forgalmazott játékból.

Emellett ez is lényeges:

A lényeg: nem csinálhatunk pénzt a játékból olyasmikkel, mint, hogy ha megkér valaki, hogy húzzuk feljebb (nagyobb kupára) a felhasználóját pénzért. Egy szóval: boostolás. Mind a boostoló, mind a boostolt felhasználó bant kap ez esetben.

Ezen kívül kér minket a Supercell, hogy ha bármi ehhez hasonló csalást tapasztalunk, akkor jelentsük a felhasználót – ez nem azt jelenti, hogy mindenkit egyből tiltanak, felülvizsgálják az eseteket, de segítség számukra.

Kissé szigorú a rendszer (bár fontos megjegyezni, hogy nem mindig egyből perma ban jár, 2 napos, 3 hónapos és végleges tiltás között mozog a történet), de örömteli, hogy igyekszenek vasmarokkal lecsapni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva