Fortnite

Ezek hiányoznak a legjobban: top 5 vaultolt tárgy, amit visszahozhatna az Epic Games


Ezek visszatérésének örülnénk a legjobban.

Az Epic Games időről időre kivesz tárgyakat a Fortnite-ból, hogy mesterségesen tartsa frissen a metát. Tekintve, hogy néha vissza is hozza őket (Guided Missiles, Clinger például) jogosan lehet reménykedni, hogy lesznek visszatérők a vaultból. A dexerto listájának szűkített verzióját mutatjuk be ma nektek (személy szerint nem értettünk egyet a felével, ezért a top 5), avagy nézzük mit látnánk szívesen viszont!

1.Grappler

Listánk felsorolásszerű, így a számoknak nincs jelentősége, azonban ha csak egyet lehetne visszarakni a játékba, az a Grappler lenne. Szerencsére Rumble módban továbbra is elérhető, azonban a 10-es tárral már a normál Battle Royale-ban is balanszos volt. Kétségtelen, hogy rengeteg idő jutott kiélvezni a tárgyat, azonban a jövőben még szívesen látnánk!

2. Light Machine Gun

Talán emlékeztek rá, hogy amikor bejelentették az LMG-t, akkor írtunk pár sort arról, hogy mit várunk: egy letámasztható fegyvert, mely ekkor jóval effektívebb (pontosabb, többet sebez). Nos nem ez lett belőle, azonban tartjuk, hogy az ötlet jó, vagyis ha még visszahozza valaha az Epic, akkor reméljük ezen a vonalon elindulva átdolgozzák.

3. Drum Gun

Igen, tudjuk, hogy a játék egyik legerősebb fegyvere volt a sokoldalúsága miatt, de az egyik legszórakoztatóbb is. Sajnos nincs ötletünk arra, hogy hogyan lehetne visszarakni úgy, hogy korrekt erőszintet képviseljen (túl jó minden szituban, úgyhogy valószínűleg sehogy), de álmodozni azért lehet.

4. Bouncer

Fontos és érdekes stratégiai eleme volt a játéknak, ráadásul látvány terén sem volt utolsó: emlékezzünk hány meg hány olyan play született, amikor építés közben rotáltunk a villámgyorsan lerakott Bouncert alkalmazva. Utóda (chiller) nem pótolta az utána hagyott űrt, nem véletlen, hogy nem maradt bent sokáig – reméljük, hogy lesz még alkalmunk játszani a tárggyal.

5. Infinity Blade

Ahogy az eredeti cikk szerzője írja, azzal mi is egyetértünk: természetesen nem normál módba hoznánk vissza a kardot, azonban LTM-ben simán játszanánk vele – persze ettől még reméljük nem veti el az Epic Games az alap Battle Royale módba való kard behozatalát egy balanszosabb formában.

Kíváncsian várjuk, hogy a kiadó hogy gondolkodok ezekről a tárgyakról a visszahozást illetően!

borító: 1 ;

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva