League of Legends

Jövő hétvégén Európába is visszatér a Clash – Még mindig csak tesztként


Visszatér Európába a Clash!

Nemrég írtunk róla, hogy a Riot Games újra elkezdte a szervereket felkészíteni a legújabb Clash tesztre. Az jól látszik, hogy a kiadó nem akarja ezúttal félvállról venni a rendszer bevezetését.

A hétvégén a brazil és a latin-amerikai szerverek kapták meg a lehetőséget a tesztelésre, jövőhéten viszont Európába vándorol a tesztidőszak. Szombaton (március 16.) és vasárnap (március 17.) újból összemérhetjük tudásunkat a Clash-ben, a League of Legends beépített bajnokságmódjában. Egyértelműen a játék leginkább várt eleme ez, ilyenkor egy rövid időre mindenki profinak, vagy legalábbis egy igazán kompetitív versenyzőnek érezheti magát.

A csapatokat már március 11-től, vagyis hétfőtől el lehet kezdeni szervezni és rendezni a kliensen belül, s mivel tesztidőszakról van szó, Clash Ticket sem kell az induláshoz. Mind a szombati, mind pedig a vasárnapi forduló szabadon választható, el lehet indulni mind a kettőn, vagy akár ki is lehet választani a legszimpatikusabb napot is.

Riot Games

A szombati nap egy kisebb, 4 csapatos ágrajzon küzdhetjük át magunkat csapatunkkal, vasárnap egy nagyobb, nyolc csapatból álló bajnokságon versenyezhetünk a trófeáért.

Mindenki, aki részt vesz a tesztben Loot Boxokat, Idézői ikont, valamint Victory pontokat kap, amikkel csapatlogót és bannert lehet feloldani a csapatunk számára.

Ezúttal a tierek szerinti beosztást és időkorlátot fogja vizsgálni a kiadó, ugyanis minden szint saját versenyidővel fog rendelkezni, hogy a szervert ne egy pillanatban terhelje mindenki. (Például: Nem egy időben fognak játszani a Gold és Silver csapatok, az egyik bajnokság mondjuk délután 4-kor, a másik pedig este 6-kor fog indulni)

Ahhoz, hogy el tudj indulni a Clash-ben, szükséged lesz egy ranked besorolásra, valamint legalább Honor 2 fölött kell lenned.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva