Fifa

Újabb versenyt nyert meg F2TeKkz – Idén a harmadik major győzelme!


Meg fogja tudni állítani akárki idén?

F2TeKkz a döntőben M10Ustun-t verte meg 6-2-re, ezzel bezsebelve egy újabb trófeát. Ebben a FUT szezonban ez a harmadik veretlenül elhódított trófeája, és a második eseménye egymás után, ahol egyetlen meccset sem vesztett el. A 17 éves játékosnak már abszolút nincs kit megvernie,

a következő lépcsőfok a FIFA eWorld Cup lesz.

A döntő első meccsét Play Station 4-en játszották. Hiába ez Üstun (M10Ustun) preferált konzolja, nem sikerült az áttörés. Az első félidő, bár rendkívül pörgés volt, gólt nem hozott. A második félidő legelején TeKkz megérezte a vérszagot, a 60. percig 3 gólt vágott ellenfelének.

A legtöbben itt feladták volna, Üstun azonban felkelt a földről, és visszavágott.

A 83. percben 3-1-et mutatott az eredményjelző. Hiába azonban a nagy fellángolás, és az utolsó pillanatban talált újabb gól, TekKz az első meccset így is behúzta, a lefújás pillanatában 3-2 maradt az állás.

Saját konzolon már jóval magabiztosabb volt, bár itt is megvoltak Üstun esélyei, és pillanatai, TeKkz egy magabiztos 3-0-val intézte el ellenfelét, ezzel behúzva a döntőt.

TekKz így nyilatkozott a közösségi oldalán a döntő után:

LETS GOOOOO!!! BACK TO BACK TO BACK CHAMPION ? THANK YOU FOR ALL YOUR SUPPORT AND MESSAGES ??

Közzétette: F2Tekkz – 2019. március 10., vasárnap

A következő esemény áprilisban lesz, ez lesz az utolsó megállója a FUT Champions Cup-nak.

Ti várjátok már az eWorld Cup-ot? Szeretitek szemmel követni a nagyvilágban történő FIFA eseményeket, vagy inkább a rátok hatással levő dolgok érdekelnek? Véleményeiteket, és az álláspontotokat várjuk a komment szekcióban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva