League of Legends

PromisQ lehet a G2 “megmentője” – Padra kényszerülhet Mickyx a Fnatic ellen


Új ember érkezhet a sérült Mickyx helyére.

Nincs nagy rend a G2 Esports háza táján, az eleinte verhetetlennek tűnő európai szupercsapat már három vereséggel is “dicsekedhet”, s még nincs vége az alapszakasznak. Az első helyezést ugyan nem veszíthetik már el, ám az érinthetetlen státuszuk megingott, már a papíron gyengébb csapatok is vérszemmel lépnek pályára ellenük. Ráadásul az utolsó játékhéten a Fnatic-kal is meg kell vívniuk, ami jelenleg nem lesz valami egyszerű, tekintve, hogy a narancs-feketék masszív győzelmi szériában vannak.

Mint időközben kiderült, a G2 egy sajnálatos sérülés miatt teljesít rosszul mostanában, Mickyx, a csapat kezdő supportja ugyanis sérült csuklóval próbál hétről hétre teljesíteni, ami egyre inkább a nehezére esik. A fájdalom rányomja a pecsétjét a gyakorlásra is, szinte alig tudott Micky az elmúlt hetekben a csapattal edzeni.

Nagyon úgy fest, hogy az utolsó fordulóból kiveszik a sérült játékost, s mivel már úgysem számít a G2-nak, az utolsó két meccs eredménye, egy plusz hét regenerációt adnak Micky-nek, hogy a rájátszásra megfelelő formába kerüljön. Mithy, az Origen támogatója stream közben “véletlenül” azt is kiszivárogtatta, hogy ki lehet a G2 cseréje az említett játékhéten.

A kiszemelt nem más, mint PromisQ, akit az igazán régi EU LCS (ma már LEC) fogyasztók Sprattelként is ismerhetnek. Legutoljára 2018-ban, az H2K csapatában játszott éles meccsen, habár a teljesítménye nem volt valami sziporkázó.

Ha megnézzük a játékos legutóbbi mérkőzéseit, akkor jól látható, hogy PromisQ elkezdett gyakorolni Perkz-szel, ami a League of Legends világában közel egyenlő egy hivatalos bejelentéssel, főleg ha mindezt az éles szezon során látjuk.

PromisQ közel sem egy acélos megoldás, de a célnak biztosan megfelel majd, elvégre csak időhúzócserének kell, amíg Mickyx rendbe nem jön.

Ez a csere akár még jól is jöhet majd a Fnatic-nak, a G2 ellen bebiztosíthatnák a rájátszásban való részvételt, ami a kezdeti nehézségeket figyelembe véve egy hatalmas teljesítmény lenne!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva