Fortnite

“Csodálatra méltó sportszerűség!” – Saját rendezvényén stream snipe-olták Ninját


Kellemetlen helyzetbe került Ninja a saját rendezvényén.

Ninja legutóbb Lengyelországban járt európai turnéja során, s ha már ott volt, egy rendezvénnyel is megajándékozta a helyieket. Ez volt a Ninja’s Night Shift, ahol néhány szerencsés játékos együtt játszhatott a Fortnite legnézettebb alakjával.

Ám ezúttal sem úszta meg a stream snipereket, bizony itt Európában is akadnak olyanok, akik szeretik sportszerűtlenül levadászni a streamert. A helyzet kezdődött azzal, hogy a Duo meccs kellős közepén térdre kényszerítették Ninját egy 209 méteres lövéssel. Nos, ez már bőven az a távolság, amit az ember csak úgy nem lő be, ha nem tudja, hogy mit kell pontosan nézni. Természetesen a knock után rá is rohantak a streamerre és csapattársára, aki ugyan mindent megtett annak érdekében, hogy folytathassák a meccset, végül a stream sniper duó győzedelmeskedett.

“Minden oké haver. Így legalább leközvetíthetem az egész meccset, úgyis erre vágytam a menet eleje óta. Nem számít…”

Érezhetően nem esett túl jól mindez Ninjának, aki biztosan nagyon szeretett volna győztesként zárni a játék végén. Ám a slusszpoén csak ez után jött, Huuuber, a játékos ki legyőzte a streamert és csapattársát, miután felsegítette elesett társát, mindketten Emote-olni kezdtek, hiszen tökéletesen tudták, hogy kit és milyen helyzetben győztek le.

Mivel több tízezer ember követte Ninját a rendezvény során, egyértelműen nem engedhette el magát, így profimód csak annyit mondott, “csodálatos sportszerűségnek lehetünk szem és fültanúi éppen”.

Természetesen a nézők is érezték, hogy ez a helyzet meglehetősen kellemetlen volt, többen kiálltak Ninja mellett, még olyanok is, akik elmondásaik szerint egyébként nem szimpatizálnak a Twitch streamerrel.

Mindez persze érthető, annál talán nincs is rosszabb, amikor a saját rendezvényeden már a játék legelején búcsúznod kell az esélyesek csoportjából, arról nem is beszélve, hogy stream sniperek miatt, akiknek a játékát még kasztolnod is kell mindezek után a nézőidnek…

Ez a tökéletes mintapéldája annak, hogy miért az egyik legtoxikusabb közösség jelenleg a Fortnite.

Borító: dexerto

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva