Fifa

TOTW 26 előrejelzés: Tűzijáték várható, vigyázzatok a kaputokra!


Lassan annyi lesz az OP kártya a játékban, hogy nehéz lesz nem lemaradni róluk. A Carniball mellé most egy combos TOTW is érkezhet.

Az éppen folyamatban lévő Carniball esemény kicsit bele zavarhat a heti Team Of The Week-be, de ennek ellenére is azért van egy határozott elképzelésünk arról, vajon hogyan fog kinézni a hét legerősebb csapata a FIFA 19-ben. Villog a Bundesliga, de természetesen jelen lesz a Premier League is ezen a héten.

A múltheti TOTW-t itt tudjátok megnézni:

Megjött a TOTW 25: Bitang erős az eheti csapat!

A múlthét legnagyobb hőse Lewandowski volt a maga 93-mas kártyájával, de ha valaki a 91-es Van Dijk-et nyitotta ki, azzal sem panaszkodhatott.

A 26. heti legjobb csapat legjobbja szerintünk SIF Sterling lesz, de a többi pozícióra is van 1-2 erős tippünk!

Xhaka (86):

Már a 12. percben betalált a Manchester United elleni rangadón, melyet a csapata végül kapott gól nélkül, 2-0-ra tudott megnyerni. Jár a TOTW tagság!

Sterling (91):

46, 50 és 59. Ezek voltak a nyerő számai a fiatal tehetségesnek a hétvégén. Egy mesterhármas a PL-ben mindig TOTW tagságot jelent. Finom kis lap lesz ez.

Mané (88):

A 67. perctől egészen a hosszabbításig 3-1-re állt a Liverpool és a Burnley csatája, a hosszabbítás legelején azonban Gudmundsson talált egy gólt, ezzel felpezsdítve az utolsó perceket. Annyira jól sikerült beindítania az eseményeket, hogy a 93. percben Mané meglőtte a második gólját is, ezzel beállítva a 4-2-es végeredményt.

Ti kiket vártok még a fent látható csapaton kívül a hét csapatába? Ne feledjétek, a Carniball-ban résztvevő játékosok nem kaphatnak TOTW lapot az esemény alatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva