League of Legends

Körvonalazódni látszik a 9.6 tartalma – Többek között tank buff, Rek’Sai nerf és Kayle változtatás érkezhet


Visszatérhetnek a tankok a metába a következő frissítéssel.

A Twitteren meglehetősen aktívak a Riot dolgozói, ezúttal David Capurro, vagy “ipari” nevén Riot Repertoir volt olyan rendes, hogy megosztott pár belsős információt a követőivel. Ezúttal a következő, vagyis a 9.6-os frissítés tartalmát szivárogtatta ki, legalábbis azt a verziót, amit jelenleg a legéletszerűbbnek tart a fejlesztőcsapat.

 

A listán jól látszik, vissza szeretnék kicsit hozni a tankokat a League of Legends mindennapjaiba, mostanában ugyanis nem túl meggyőzőek a győzelmi arányaik. Ebben a kategóriában Trundle, Ornn, Gnar, Hecarim, Nautilus, valamint Shen is buffokra számíthat, míg a nerfek és változtatások között egyetlen tank neve sem tűnik fel, így egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez most egy tank-csomag lesz összességében.

Már csak azért is, mert több carry karakter is megkapja a magáét, Zoe, Jayce, Sylas, sőt még LeBlanc is nerfekre számíthat. Ez inkább a profi érát érinti majd inkább, ezek azok a hősök ugyanis, akiket mostanában a legtöbbet láthattuk a közvetítések során.

 

Rek’Sai gyengítése meglehetősen érdekes, habár nem azért, mert nem indokolt. Egyértelműen nagyon opresszív volt a hős magasabb ELO-n, viszont nem csak ő egyedül. A közösség szabályosan fortyog, hogy Rek’Sai neve mellé nem került oda Riven, aki a Conqueror módosítások óta új erőre kapott, s gyakorlatilag képes 1v9-ben meccset nyerni.

Egy biztos, rendesen meg fogja bolygatni a metát a 9.6, a tank játékosok most örülhetnek, ugyanis jó pár karakter visszatérhet a “használható” státuszba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva