Gaming

Cyberpunk 2077: Lady Gaga is feltűnhet!


Nem az első eset, hogy zenészek keverednek a gamer világba.

Az actugaming.net szerint Lady Gaga is szerepet kap a CD Projekt Red legújabb játékában, a Cyberpunk 2077-ben. A francia hírforrás szerint Gaga az elmúlt időszakban, több motion capture munkálatban is részt vett a CD Projekt-nél. A hírek szerint nem csak rövid résztvevője lesz a játéknak, sokkal inkább egy, akár a történetben is fontos szereplőt alakíthat majd.

A pletykák akkor indultak be, mikor a Cyberpunk hivatalos twitter profilja egy 2012-es Gaga posztra reagált. Ez 2018 szeptemberében történt:

Lady Gaga egyébként nagy gamer hírében áll, tavaly például megtudhattuk róla, hogy szereti a Bayonetta című játékot. Természetesen a Nintendo lecsapta a ladbát, itt az eredeti poszt:

Pedig aztán erre a játékra abszolút nem lehet azt mondani, hogy mainstream. Persze nem Lady Gaga az egyetlen zenész, aki a gamer világba keveredett, korábban például az Imagine Dragons írt zenét a League of Legends egy eseményéhez, vagy jöhet Marshmello koncertje is a Fortnite-ban.

Megdőlt az egyidejű Fortnite játékosok számának rekordja! – Te is a részese voltál?

Ti követitek a Cyberpunk 2077 körüli híreket? Az már biztos, hogy ott lesznek az E3-mon idén, amit mi is élőben közvetítünk majd nektek, ott egészen biztos, hogy sok új, izgalmas részletet megtudunk majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva