Fortnite

Na ez az OG: jöjjön az 5 legritkább item minden kategóriában, avagy mik a legmenőbb cuccok!


Mutatjuk melyik a legritkább skin.

Pár napja írtunk arról, hogy ismét elérhetővé vált a Sgt. Green Clover, mely egy igencsak ritka skinje volt a játéknak:

341 nap után visszatért a Sgt. Green Clover – Már csak 7 nagyon ritka Item Shop skin maradt!

Ennek kapcsán össze is gyűjtötte a Dexerto, hogy mely kozmetikumokkal találkoztunk a legritkábban – mindezt kategóriákra lebontva. Lássuk!

Outfitek

Ezen gyorsan át fogunk ugrani, ugyanis a szombati cikkben már említettük, hogy a legritkább a Recon Expert 490 nappal, a rend kedvéért álljon itt újra a top 7:

Recon Expert, a játék legritkább skine

Gliderek

A Glidereknél nem fogunk annyira durva számokat látni, de persze jöjjenek: a legritkább a Modern (330 nap), utána a Hangtime (230), Raptor (218), Windbreaker (206), és a Safecracker (175) következik.

Modern glider

Csákányok

“Csupán” 258 napja kell nélkülöznünk a shopból a Slamdunkot, mely a mai kínálatba bekerült Pot O’ Goldot (330 nap) váltotta. Őt követi a Pile Driver (197), Global Axe (180), Throttle (155), és a Spiky (155).

a jelenlegi csúcstartó

Emote-ok

Végezetül zárjuk a sort az emote-okkal, melyből a legrégebben látott a Flapper 225 nappal. A 2-4. helyen egyaránt a Confused, Thumbs Up, és Thumbs Down áll, ugyanis őket egyszerre rakta be az Epic Games a boltba – pontosan 194 nappal ezelőtt. A sort a Baller zárja 193 nappal.

Itt pedig egy teljes listát láttok a fentebb említett statisztikákból:

Nos tehát ha ezen tárgyak egyikének tulaja vagytok, akkor büszkén használjátok a játékon belül, ugyanis ritkaság számba menő kozmetikummal rendelkeztek! Persze kérdés, hogy meddig, elvégre jó párszor rakott már vissza ritkának vélt tárgyakat az Epic Games.

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva