Counter Strike

Gyászol a CS:GO világ: családapa, programozó, válogatott kapus és CS legenda – ki is volt valójában crazyarab?


A március 15-ei lövöldözésnek legalább 50 halálos áldozata van, köztük crazyarabbal, aki az újzélandi CS scene oszlopos tagja volt

2019 március 15-én egy szomorú eset rázta meg a világot. Az új-zélandi Christchurch városában az ország legtöbb áldozatot követelő terrorista akcióját hajtották végre, ami legalább 50 halálos áldozatot követelt, és rengeteg sebesültet hagyott hátra. A dailyesports.gg úgy tudja, hogy az áldozatok között volt a 33 éves Atta Elayyan, aki az új-zélandi Counter Strike scene legendája volt, crazyarab nick alatt játszott.

crazyarab (jobb alul)a NewType csaptatával

Az óceániai CS source-os érát az első pár évben dominálták ezzel a felállással. Akkor úgy nyilatkozott, hogy “miután felbomlott a korábbi csapatom, egy csapat randomhoz mentem játszani, akik megalapították a NewType klánt“. Miután 2008-ban elhagyta a csapatot, informatikusként végzett az egyetemen. Ezek után UX dizájnerként kezdett dolgozni a FireTrust nevű cégnél, majd saját projectbe kezdett, amit Chatflownak keresztelt el. A nagy áttörés 2010-ben jött el, amikor egy barátjával felépítették a Lazyworm Apps-ot, ami egy Windows Store-ra szakosodott cég. Volt, hogy az ő appjuk volt a legkeresettebb a Windows Store-ban, több nagyobb rendezvényre hívták előadni.

Nem csak a számítógép előtt alkotott nagyot, az új-zélandi futsal válogatott kapusa volt a cég mellett.

“Híres tagja volt az futsal közösségnek”, mondják az új-zélandi focisták. Nemcsak kapus volt, korábban több csapatnál dolgozott edzőként, akikkel komolyabb sikereket ért el. Emellett hátrahagyta feleségét, és fiatal lányát is. Ha szeretnétek támogatni a családját, nyitottak egy adománygyűjtést nekik. 

 

“Atta Elayyan csak egy volt az 50 közül. Emlékezzünk rá, de ne felejtsünk el másokat sem, akik ugyanott vesztek oda, mindenkinek megvolt a maga története, és a saját jele ebben a világban.”

Forrás: dailyesports.gg

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva