Fifa

TOTW 27 előrejelzés: A kötelező PSG játékos, PL csodagyerek és Rooney is érkezhet!


Megnéztük, hogy az elmúlt forduló alapján milyen TOTW-re lehet számítani szerdán.

Csonka fordulót rendeztek a héten a PL-ben, így sokkal több figyelmet kaphat a többi bajnokság, ami mindig jó hír a FUT játékosoknak. Ennek fényében vizsgálódtunk, vajon milyen csapat érkezhet a hét legjobbjai között.

Team of the week 27:

Wayne Rooney (83):

A hétvégén a csapata 5-0-ra tudott otthon diadalmaskodni, melyből Rooney bőven kivetette a részét. 3 gól mellett 1 gólpasszt is kiosztott. Teljesen indokolt a TOTW lap!

Angel Di Maria (90):

Di Maria megállíthatatlan támadó pozícióban is, tulajdonképpen újjászületett. A legutóbbi 3-1-es sikerből is bőven szerepet kapott, mindhárom gólhoz köze volt. A Marca 9/10-es értékelést adott neki az új pocíziójában, azt gondoljuk, ez garantált TOTW lapot jelent.

Richarlison (86):

A hétvégén, amint már írtuk, csonka forduló volt a PL-ben az FA kupa miatt. Így is volt azonban lehetőség csodát tenni, az Everton kapott gól nélkül tudta megverni a Chelsea csapatát 2-0-ra. Bár a másik gólszerző is lehetne itt, Sigurdsson büntetőből talált be, míg Richarlison akcióból volt eredményes.

Alex Telles (86):

Furcsa, hogy a brazil játékos még mindig nem kapott IF lapot, annak ellenére, hogy milyen formában játszik az egész év folyamán. A legutóbbi 3-0-ás győzelmük során újabb góllal és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez, ezek alapján pedig mi már igazán adnánk neki egy IF lapot!

A teljes csapat:

Ti kivel bővítenétek a hét csapatát? Kik érhetnek majd oda a cserepadra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva