Gaming

Sajnos csak kamu volt a Half-Life folytatásáról szóló email


Úgy tűnik mégsem Gaben írta a rajongókat lázban tartó sorokat.

A gamerek között örök téma, szinte már mém lett a Half-Life 3 érkezése. Minden ezzel kapcsolatos hírt egyből felkapnak, minden infómorzsának úgy örülnek, mintha már maga a játék érkezett volna meg. A játék azonban csak nem akar elkészülni.

Legutóbb egy Gaben által írt email keltette fel az emberek érdeklődését, melyben egy rajongónak válaszolt a Half-Life következő részével kapcsolatban.

“Elképzelhető, hogy még életemben játszhatok majd a Half-Life következő fejezetével?” – szólt a rajongói kérdés Gabe Newell felé.

“Csak nehogy meghalj a következő kb 5 évben!” – jött a válasz a Valve tulajdonosától.

Ennyi elég is volt a rajongóknak, egyből mindenki a Half-Life 3 érkezéséről kezdett beszélni. A kiszivárgott képen ugyanis stimmelt a név, a kép, az email cím, illetve korábban tényleg volt rá precedens, hogy Gaben saját maga válaszolt rajongóknak. Teljesen hitelesnek tűnt az egész, legalábbis elsőre. Hamarosan azonban le is bukott a történet, és kiderült hogy csak kamu az egész.

Az emailt közzétevő VNN egyből törölte a videót és módosította a rá hivatkozó írásokat. Így tehát továbbra is marad a találgatás és reménykedés, vajon lesz-e valaha is Half-Life 3?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva