R6

Mythbusters R6 módra: 3 dolog, ami megváltozott a Lion gadgetjével kapcsolatban


Megújult a scan.

Pár napja már olvashattátok a Lion rework számait és pontos részleteit: a rend kedvéért mutatjuk annak, aki lemaradt volna erről.

R6 tesztszerver: Capitao számszeríját újból átdolgozták és felfedték a Lion rework számait

Coreross jó szokásához híven ezúttal is megnézte, hogy történtek-e apróbb interakció változások a rework által, melyeket nem közölt a Ubisoft. Spoiler: igen. Nézzük is meg azt a 3 dolgot, ami másképp működik!

1.Mute már csak részben counter

Korábban a Mute Jammer 100%-ban counterelte Liont: elég volt a hatósugarán belül menni, azonnal megállt a scan, akkor is ha előtte már felfedett minket. Nos ez megváltozott: ha benne vagyunk a Jammerben, akkor továbbra se észlel minket az EE-ONE-D, azonban ha előtte pingelt minket, majd utána megyünk be a területre, akkor folytatódik a ping.

2. Vigil countereli, de nem teljesen

Vigil képessége eddig semmit nem ért Lion ellen, olvashattátok, hogy ez megváltozott: ha benyomjuk az ERC-7-t, akkor nem pingel minket a scan. Amire azonban fontos figyelni, hogy időzítsünk jól, ugyanis ha már pingelt minket Lion eszköze, akkor semmit nem ér a láthatatlanság: ugyanaz a mechanika látszódik itt, mint Mute-nál.

3. Felfedi az identitást

Ez tűnik az egyedülinek a listáról, melynél nem kizárható, hogy szimpla bugról van szó. Az új scan felfedi az operátor identitását, valahogy így:

A videós kiegészíti egy emlékeztetővel, ami ugyan nem változott meg de nagyon ritkán jól jöhet: továbbra sem fed fel minket az EE-ONE-D, ha egy alattunk lévő nyílást (hatch) lövünk ki mozgás nélkül.

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva