Counter Strike

A HoP megverte a volgare-t, bár fleav és barcode nagyon megizzasztotta őket


Izgalmas rangadót láthattunk tegnap este!

A bundabotrányban és csalásban bővelkedő, igencsak rossz hírűnek mondható NoxFire League-ben mérkőzött meg egymással a két csapat. Az egyik oldalon az aktív HoP eSport állt, akik rendszeresen készülnek, gyakorolnak. Az ellenfél pedig a volgare, akik csak erre a ligára álltak össze, mix csapatként, változó lineuppal. Ennek megfelelően alakult az eredmény is.

De a végeredmény azt nem tükrözi, hogy a találkozó egészen izgalmas volt, bár sokszor úgy nézett ki, csak a Barcode-fleav duó játszik a HoP ellen. Ők ugyanis briliáns formában voltak, ezt a számok is tükrözik. Fleav legalább 4 kört hozott le egyedül, legyen szó akár clutch-ról, vagy csak elképesztő lövésekről, mint ez:

A 6:9-es félidő után majdnem egyenlített a volgare, ám ott elfogyott a lendület, és a HoP könnyedén zárta a meccset. A HoP játékosa, SzarvasMarha így nyilatkozott a találkozó után:

“Gyatrán játszottunk, de legalább torzsinak és hussarnak adta. Nekem az egerem nem működött, de hálistennek így is tudtunk nyerni 16:9-re. Jövőhéttől pracc maraton indul, hogy a lehető legjobb helyezéseket tudjuk elérni különböző ligákba. MDL-be kéne bejutni a következő hetekbe, arra fókuszálunk.”

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva