Akciók

Akciófigyelő: Csak ma ingyen behúzható a híres The Elder Scrolls Morrowind


Ingyenes, viszont nem árt sietni, mert ezúttal csak egy napig tart az akció!

A The Elder Scrolls játékok története elég régre nyúlik vissza, az első rész (Elder Scrolls Arena) 1994-ben jelent meg, és nagyon nagy sikert aratott, hiszen egészen újszerű elemeket vezetett be az RPG-műfajba, valamint egy igazán komplex, összetett fantasy univerzumot ismerhettünk meg benne. Ezt követte a második rész, az 1996-ban megjelent TES II: Daggerfall, ami szintén sikeres lett. Aztán 2002-ben jött a Morrowind, ami visszatalált a régi ösvényre, és a sorozat egyik legjobb darabjaként vonult be a játékosok emlékezetébe.

Aki annak idején játszott a Skyrimmel, de kihagyta a Morrwindet, az nyugodtan tehet egy próbát, hiszen a nosztalgiafaktor mellett a játékélmény szintén rendkívüli a szebb napokat megélt grafika ellenére. Most a sorozat 25 éves évfordulója alkalmából a Bethesda ingyen osztogatja a Morrowindet, ám csupán egyetlen napig. Épp ezért nem árt sietni

A játékot itt találjátok

Ahhoz, hogy behúzzuk, szükségünk lesz a Bethesda saját kliensére, itt kell reedemelni ugyanis a következő kódot: TES25TH-MORROWIND. Majd ezek után meg is jelenik a könyvtárunkban a játék, ami természetesen a későbbiekben is megmarad.

Jó játékot kívánunk!

Ezt olvastad már?

2 új Nintendo Switch modell érkezhet a boltokba

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva