Hearthstone

Alaposan megérezte a játék a tavalyi gyenge kiegészítőket: 52%-kal esett a HS bevétele


Jöjjenek a konkrétumok!

2018 nem a legerősebb éve volt a Hearthstone-nak: 2017-ben sikerült egy brutális power creepet a játékba vinnie a Blizzardnak a három kiegészítő által, melyet egy igencsak gyenge tavalyi év követett ilyen téren.

Várható volt, hogy ez megérződik a számokban: a játékosok nem voltak rákényszerítve arra, hogy a tavalyi kiegészítőket tucatszám vásárolják, elég volt lekraftolni azt a pár használható lapot – természetesen bevétel csökkenés lett a következménye, mutatjuk a számokat.

A Superdata Research hozta le ezeket a statisztikákat, melyeken a PC-konzol és mobil platformokon eszközölt költéseket láthatjuk. A cikk (melyet ide kattintva érhettek el) kiemel néhány érdekességet (melyet nem mind látunk a top 10 képén), köztük van szeretett játékunk, a Hearthstone is: tavaly ilyenkorhoz képest nem kevesebb, mint 52%-ot esett a játék összbevétele az összes platformot figyelembe véve.

A fentebb említett indokok mellett mindenképp érdemes kiegészíteni azzal a képet, hogy a riválisok közül az utóbbi hónapokban az Artifact megjelent (persze a folytatás más kérdés), a Gwent (többek között) új külsőt kapott, illetve az MTG: Arena is kijött zárt bétából, így széles körben elérhető lett.

Képtalálat a következőre: „rise of shadows hearthstone”

A Rise of Shadows tehát jó eséllyel az utóbbi évek egyik legfontosabb kiegészítője: reméljük, hogy a Blizzard folytatja a tavalyi erőszintet (hisz enélkül értelmetlen lett volna egész 2018), és emellett egy érdekes kieget tár elénk.

borító: 1 ; 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva