League of Legends

Magyar játékosnak szurkolhatunk a SuperLiga Orange ma esti elődöntőjében


Érik az újabb magyar LoL siker...

Két hónappal ezelőtt bluerzor profi karrierje teljesen új szintre lépett, leigazolta Európa LEC-n kívüli legnívósabb League of Legends csapata. A MAD Lions amit csak lehetett a tavalyi évben is megnyert, ráadásul olyan meggyőző játékkal, hogy az akkori csapatot szinte teljesen felvásárolták az LEC-ben induló csapatok. Így üresedett meg például a jungler pozíció is, ahova a Lions vezetősége Subicz Danit gondolta a legjobb megoldásnak az új szezonra. Bluerzor természetesen élt a lehetőséggel, újdonsült csapatával pedig ledarálták a SuperLiga Orange alapszakaszát.

Nem volt könnyű dolguk, hiszen az Origen fiókcsapata is kiválóan teljesített az alapszakasz során, pontegyezés miatt az egymás közötti eredmények döntöttek. Mivel bluerzorék kétszer is megfricskázták xPeke gárdáját, így ők állhattak a dobogó legfelső fokára, s várhatták előkelő pozícióból a rájátszást és az elődöntőt.

Aminek a napja el is érkezett, a mai napon, este 6 órától lesz megtekinthető bluerzorék mérkőzése, amit a hatodik helyen végzett Splyce Vipers-szel fognak játszani. Statisztikailag egyértelmű esélyesei Daniék az esti meccsnek, már csak azért is, mert az alapszakaszban mindkétszer ők győzedelmeskedtek a Splyce második csapata ellen.

Az eredmény mellett persze az se mindegy, hogy milyen formában játszanak a fiúk, a SuperLiga Orange ugyanis egy meglehetősen nagynevű bajnokság, akik ezen a szinten kiemelkedőt nyújtanak, azok könnyen lehet, hogy már nyáron az egyik LEC csapatban találhatják magukat.

Bluerzorék tehát este 6 órakor játszanak a SuperLiga Orange tavaszi döntőjéért, amit EZEN a (spanyol nyelvű) linken követhettek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva