Fortnite

Kulcsfontosságú lesz az új Ranked mód – Kizárólag az Arena Mode-on keresztül juthatunk ki a Fortnite World Cupra


Komoly milliókat lehet idén kiemelni a Fortnite-ból, ám ehhez először az Arena módot kell meghódítani.

Az Epic Games bejelentette, érkezik egy állandó ranked mód a holnapi, v8.20-as frissítéssel. Ez tipikusan az a mód, amire már hónapok óta vágyik a közösség, hiszen itt tényleg a velünk egy szinten játszó játékosokkal fog összedobni a játék. Ez kiváló az igazán jó játékosoknak, hiszen még tovább fejlődhetnek, valamint a hétköznapi, csak a játék szeretete miatt játszó játékosoknak is, ugyanis így nagyobb esély lesz arra, hogy egy kezdőt nem dob össze a rendszer egy építőgéppel a normál módokban.

Az új Ranked mód ráadásul nemcsak arra fog szolgálni, hogy elmondhassuk, benne vagyunk a szerver legjobb játékosainak csoportjában, hanem a kiemelkedően teljesítő játékosok az Arena Mode-on keresztül fognak tudni bejutni a Fortnite World Cup kvalifikációs tornájára!

Úgy ám, azok a játékosok, akik az Arena ranglétra élére tudnak kerülni, feloldják maguknak a jogot a Fortnite World Cup Online Open bajnokságon való induláshoz. Ez a “nyílt” bajnokság is a kliensünkben fog megjelenni, ám csak és kizárólag az igazán profi Arena játékosok kapnak majd esélyt arra, hogy bizonyítsanak.

Epic Games

Az Epic Games tehát nem szórakozik, 2019-ben rendesen megnyomták a kompetitív vonalat, s úgy tűnik egy pillanatra sem szeretnének lassítani a tempón. A v8.20 elemében fogja megváltoztatni a Fortnite játékélményt, végre tényleg elszakad majd a kompetitív és a mezei felhasználók csoportja, ugyanis az Arena mód egy állandó játékmód lesz, nem egy limitált ideig elérhető lehetőség, mint a Pop-Up Cupok.

A világbajnokság kvalifikációs időszaka április 13-án kezdődik!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva