PUBG

Mi van veled BattlEye? – Az ex-profi játékost ma is kibannolta a rendszer


Újra megtörtént...

Nemrég írtunk a PUBG anti-cheat rendszeréről, aminek az apropóját a tegnap kibannolt kritikalmotion adta. Az ex-profi ugyanis annyira jól tolja, hogy már a játéknak is feltűnt, emiatt 24 órára eltiltották. Az anti-cheat érdekes metódust választ a csalók szűrésére, ugyanis ahelyett, hogy csak a bizonyítottan csalókat tiltanák ki, bizonyos időközönként az átlag feletti játékosokat is kiszűri a rendszer csupán a teljesítményük miatt. Ezúttal is ez történt, szegény kritikalmotion a tegnapi ban után ma ismét játszani akart, ám a 15 kill miatt ismét pihenőpályára küldte a rendszer.

“Áhh.. Úgy értem nem igazán vagyok meglepve… Nem lepett meg”

A srácot egyébként érdemes követni, ugyanis hihetetlen érzékkel aprítja a játékosokat, persze csak akkor, amikor nincs bannolva. Főként pubon aprít 1 vs squadok ellen, őszintén nem csoda, hogy a PUBG anti-cheatje radarjára is felkerült a játékos, hiszen simán előfordul, hogy több, mint 20 ellenfelét küldi a túlvilágra.

Most csupán 15 kill kellett ahhoz, hogy 24 órára bannolja a rendszer. Remélhetőleg nem fogják örökre kitiltani bármiféle indok nélkül.

A történet előzményét itt találjátok:

Túl jól nyomod? – Akkor bannol a rendszer!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva