League of Legends

Újabb tank buffok a 9.7-ben – MapleNectar vázolta a Riot Games terveit


Vázolta a Riot Games a 9.7-es frissítés tervezett tartalmát.

Az idei évben rendesen megnyomta a kommunikációt a Riot Games, az új szezon elején vázolták az egész éves terveket, valamint minden frissítés előtt kapunk egy összegzést MapleNectartól azokról a módosításokról, amik biztosan várhatók a soron következő Patch-ben.

Ezúttal a 9.7-es ciklus került terítékre, Richard Henkel személyes Twitterén osztotta meg követőivel a Riot Games terveit:

 

Jól látható, folytatódik a tankok erősítése, ezúttal Dr. Mundo, Garen (leginkább a W képességére koncentrálnak), Cho’Gath és Leona is erősítésekre számíthat, valamint a felső ösvényről Rumble is becsatlakozott az erősítésre várok sorába. Pyke és Kayn is új erőre kaphatnak, valamint Azir választási aránya is megugorhat a 9.7-es frissítést követően.

Áldás az égből a nerfek csoportjában feltüntetett Urgot, az új verzió félelmetesen opresszívre sikerült, a játék kései szakaszában szinte nincs olyan karakter ami effektíven megállítaná. Kayle és Morgana is számíthat egy-egy nerfre, ugyan ezzel nem minden ponton értünk egyet a kiadóval, de lehetséges, hogy végül jól fog elsülni mindez. Az említett nevek mellett felbukkan még Sylas és Lissandra gyengítése is (habár az ő esetében a Dark Seal tárgy gyengítéssel két dózisban kapja a nerfet), ami abszolút érthető, mindkettő karakter kicsivel a “balanced” szint fölött teljesít, elfér rájuk a nerf.

Ami még érdekes lesz, az a Wit’s End módosítás, erről ebben a cikkben írtunk részletesebben.

Egyértelműen látszik, hogy szeretnék visszahozni a tankokat a játékba a fejlesztők, a folyamatos erősítéseknek hamarosan látható jelei lesznek, szépen lassan akár a meta is változhat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva