Counter Strike

A Budapest Five megkapta első meghívását egy netes ligába, 15 000$ összdíjazás vár rájuk


A mezőny azonban nagyon erős, nehéz dolga lesz a srácoknak.

A Winners League Invite második szezonjába kapott meghívást a magyar csapat. Az összdíjazás 15 000$, az alábbi módon osztják el a csapatok között:

  1. 7 000$
  2. 3 000$
  3. 1 500$
  4. 1 500$
  5. 500$
  6. 500$
  7. 500$
  8. 500$

A 32 együttes között azonban komoly nevek is akadnak, mint a Virtus.Pro, rég nem látott ellenfelek, mint a Bpro. Összességében a mezőny az átlagos netes ligák csapataiből tevődik össze. Körübelül egy éve a GameAgents hasonló, 10 000$-os kupákon játszogatott több-kevesebb sikerrel, így a terep a srácoknak most sem lesz ismeretlen. A harminckét csapatot négy, egyenként nyolc fős csoportra fogják bontani, ahol az együttesek körmérkőzéses rendszerrel fognak játszani, azaz mindenki összecsap mindenkivel a csoporton belül. Mindegyik csoportból a legjobb négy jut tovább az egyenes-kieséses szakaszba, ahol már BO3-mas meccseket fognak játszani. A csapat irányítóját, gejmzillát is megkérdeztük a kupáról, hogy hogyan kaptak invet, mit várnak, illetve mik a céljaik:

“Játszottam az előző szezonban egy mix csapattal, játszottunk pár jó team ellen, bejutottunk a playoffba és most újra inveltek emiatt.Mostanában sokat gyakorlunk, jó a hangulat, jól tudunk játszani, reméljük, hogy megnyerjük a versenyt, de egy top4el is nyugodtan hajtanám álomra a fejem.”

Debütálásnak tökéletes lesz, most kell nagyot villantaniuk a srácoknak. Mi szurkolunk nekik, sok sikert kívánunk!

Borítókép: BP5 facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva