Fortnite

Ninja rendesen kiborult: “Mégis mit kéne tegyek, hogy szeressen az Epic Games?!”


A híres streamer egyáltalán nem örült annak, hogy az Epic Games nem gondolt rá a legutóbbi frissítés megjelenésekor.

Tyler “Ninja” Blevins toronymagasan a legnézettebb Fortnite streamer a világon, így sokan azt gondolhatják, hogy az Epic Games üdvöskéje is egyben. Nos, a tegnapi nappal bebizonyosodott, hogy mindez nem igaz, ugyanis több streamer társa is kiváltságosabb helyzetbe került a v8.20-as frissítés megjelenésével.

Ahogy azt már a leakekből ismerjük, hamarosan érkezik egy Lava Legends Pack a játékba, ami a Valkyrie és a Battle Hound skin szettjeinek a “lávásított” formáját fogja tartalmazni. Korábban már volt ilyesmire példa, akkor Raven, Love Ranger és a Red Knight kaptak “fagyos” bánásmódot a Frozen Legends Pack-ben.

Ami viszont érdekes, hogy ugyan még semmi hivatalosat nem hallottunk a szóban forgó Lava Legends Pack-ről, két streamer már használhatta is őket játék közben! Dakotazt és Timthetatmant ugyanis felkereste az Epic Games, hogy ha szeretnék, korai elérést kapnak a csomaghoz. Az ilyesmire meg persze senki sem mondana nemet, így a Lava Legends Pack-kel már láthattuk játszani az említett két streamert a tegnapi nap folyamán.

Ez természetesen nem kerülte el Ninja figyelmét sem, aki irigységét nem palástolva, élőben akadt ki az Epic Games döntése hallatán.

“Ha most azt fogom látni, amire gondolok, hogy látni fogom…Várj, az Epic felkereste Timet, hogy akarja-e a Lava pakkot? ÉS MEG IS KAPTA?!”

Tim és Ninja jó barátok, ám látszólag ez sem volt elég ahhoz, hogy némiképp elfedje irigységét a híres streamer. A címben olvasható kijelentése pedig akkor bújt elő belőle, amikor kiderült, Dakotaz is kiváltságos bánásmódot kapott:

“Haver, mit kell tegyek azért, hogy szeressenek? De most komolyan, mégis mit kéne tegyek?!”

Nem lennénk meglepve, ha mindezek után a Lava Legends Pack valamilyen úton módon mégis csak megjelent volna Ninja felhasználóján. Ilyen esetekben előszeretettel felejti el azt, hogy az Epic Games két éven belül már nem egy exkluzív eseményt tolt a feneke alá. Tény, azok egyike sem járt saját skinnel, amire már jó régóta fáj a foga

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva