Hearthstone

Lap bemutatók – Csütörtöki adag: gyenge Warlock legendary és Dirty Rat pótlás is jött


Jöjjön a legutóbbi adag!

Újabb lapokat láthattunk a Rise of Shadows kiegészítőből, szám szerint hetet, nézzük is végig őket!

Legelőször a The Soulariummal való szinergiája ugrik be: minion heavy pakliban egy elég komoly swinget tud produkálni.

The Soularium(89881).png

Kérdés, hogy ez melyik pakliban jöhet össze? Egy kontrollosabb verzió sok varázslattal játszik, ott nem éri meg, míg a Zoolocknál igencsak kérdéses, hogy befér-e egy 8 manás lap (meglepne). Ezt leszámítva baromi drága és lassú – talán wildban lehet szerepe a kirotáló Cubelockban.

Következő kártyánk egy Dirty Rat+Deathlord kombináció: tekintve, hogy a kombó deckek igencsak erősek a mostani metában, egy elég jó tech lapot láthatunk. Ami miatt egy fokkal kevésbé tűnik effektívebbnek a Dirty Ratnél, hogy ha már behúzta az ellenfél a nyerését, akkor semmire nem jó, míg a patkányt tartogathattuk akkora, amikor már jó sejtettük, hogy ott van az ellenfélnél a win condition.

Dirty Rat(49673).png

Deathlord(7753).png

Vanilla statok, erős effekt…jól indul, nemde? Azonban a secreteket az ellenfél választja ki, hogy mikor procolja, vagyis előbb leveheti Rhyssát…kivéve ha egy beduplázott Noble Sacrifice védi. Emellett never surrenderrel is jó lehet, mert akkor meg varázslatokkal (például Fireball) nem lesz egyszerű lekapni. Jónak tűnik!

Stormwatcher power creep? Valamilyen szinten igen, de azért nem teljesen: class lap és eggyel drágább, de cserébe elég jó kis leszedés, ami masszívat gyógyít – nincs kizárva, hogy constucted szinten is előjöhet, arénában stabil pick.

Stormwatcher(55562).png

Gyönyörű rajz, erős effekt: ígéretes lett a Shaman új epic kártyája. Ysera vagy Malygos képességét is elég jó megkapni, de Al’Akirral is igen komoly – és akkor még csak a lehetőségek töredékét soroltuk fel.

Al'Akir the Windlord(335).png

Nehéz belőni…2 manánál nyilván ha egy mód van rá, akkor nem akarjuk kirakni, később viszont egész jól visszatölthet. Nem mernénk nagyon nagy tippelgetésbe belemenni, egy biztos: az eggyel lentebbi Ray of Frosttal egész pofás kombót alkot.

Újabb freeze lapot kapott a mage, ezúttal picit lightosabbat, azonban a Twinspell igencsak erős rajta: 2. körben Sorcerer’s Apprentice-szel vagy dupla fagyasztás, vagy leszedés, illetve Mana Cyclone-nal elég jó kis value.

Sorcerer's Apprentice(4).png

Ennyi volt a tegnapi adag, ma új lapok várhatóak!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva