Counter Strike

“Számítunk a magyar közösségre is” – Az 1998 már a legjobb 8 között, legalább 160 ezret nyertek


Összejött a revans, azonban a következő ellenfél sem lesz gyenge.

Sikeresen vette a következő akadályt az egyetlen magyar együttes, aki még játékban van az ESEA Advanced liga rájátszásában. A HoP eSport csapatát a most elvert Arctic Gaming ejtette ki az első fordulóban.

A HoP eSport kiesett, az 1998 még esélyes az ESEA Advanced playoffban

Ezzel a győzelemmel már fixen nyertek 575$-t, ami körülbelül 164 000 forintnak felel meg, illetve egy spotot az ESEA MDL Relegation-be, ahonnan be lehet jutni az MDL ligába, ami konkrétan az ESL Pro League előszobája. Ott viszont már nagyon komoly ellenfelek várnak rájuk, és csak a legjobb két csapat kerül be. A mostani meccs sem volt sima, 2:1-re sikerült győznie a mieinknek, a decider mapon pedig folyamatosan visszajöttek a spanyolok. De végül 16:12-re le tudták zárni az utolsó mapot az 1998 játékosai.

Bodito pedig olyat csinált, amit még senki soha. Visszalőtte a híres T kezdős tornyozást:

A következő ellenfél a pro100 lesznek, komolyabb megpróbáltatás lesz a spanyolokhoz képest, de bőven van esély megverni őket. Ha minden jól megy, április elsején fogják majd játszani a mérkőzést. A meccsről megkérdeztük a csapat játékosát, coolio-t is:

“Nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzésen vagyunk túl egy régóta együtt játszó, profi csapat ellen. Sokat készültünk, ami szerencsére megtérült. De nem lazíthatunk sokat, mert kedden már a következő fordulóban a pro100 ellen játszunk. Szeretnénk ott is jó taktikával kihozni magunkból maximumot. Az egyéni képességeink adottak a nyeréshez, emellett számítunk a magyar közösség szurkolására is.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva