Fortnite

A Fortnite jelenleg annyira unalmas, a profik inkább UNO-t közvetítenek helyette


Nagy a baj a Fortnite háza táján, a nagyobb streamerek inkább UNO-znak, minthogy a játékkal játszanak.

A v8.20 talán a Fortnite történetének egyik legrosszabb frissítése. Nem azért, mert nem volt benne elég anyag, vagy újdonság, hanem pontosan azért, mert túl sok mindent piszkáltak meg a fejlesztők. Volt egy kiválóan működő játékelem, ami alig szúrta az oldalát néhány játékosnak, kijelenthetjük, hogy a Fortnite közösség egy emberként kedvelte a Pop-Up-Cups szabályrendszert. Aki nem emlékezne, hogy ez mit jelent, a v8.20-ig minden killért 50 HP vagy pajzsot kaptak a játékosok, valamint egy kisebb csomag nyersanyagot. Mindezek mellett pedig 40%-kal gyorsabban tudtunk nyersanyagot farmolni, mint most. Ez egyértelműen kompetitívebbé és agresszívabbá tette a játékot, ám mindez meglehetősen jól állt a Fortnite-nak.

 

Aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, az Epic Games úgy döntött, eltörli a Pop-Up Cup rendszert és csak és kizárólag az Arena Mode-ba tartják meg a killekért járó bónuszt és a gyorsfarmolás lehetőségét. Ezzel újból belassítva a normál módokat, valamint szinte teljesen kicsinálva a Squad játékmódot, ugyanis annak nincs Arena Mode megfelelője. Jelenleg ha csapatozunk, a játék legalább felét nyersanyaggyűjtéssel töltjük, ami minden csak nem szórakoztató…

 

Olyannyira nem, hogy a játék legnagyobb streamerei nem is voltak hajlandók legutóbb elindítani a játékot, úgy döntöttek, inkább UNO-znak egy kicsit, még az is szórakoztatóbb lesz a nézőknek, mint egy Fortnite Squad stream. És mennyire igazuk volt! Ninja, Timthetatman, CouRage és BasicallyIDoWrk egy fantasztikus négy emberes showt hoztak nézőiknek, mindezt pedig azzal fűszerezték, hogy feliratkozókban fogadtak a játékok során. Marcel (MasicallyIDoWrk) bemutatta az UNO történet talán legröhejesebb vereségszériáját, körülbelül 2600 dollárt bukott Ninjáék ellen UNO-ban.

 

A csapat egyébként látszólag nagyon jól szórakozott, valamint a nézőik visszajelzései is arról árulkodnak, hogy ez most telitalálat volt a srácoktól. Abban nem vagyunk biztosak, hogy ebből tendencia lesz, de az Epic Games-nek biztosan intő jel, ha már inkább UNO-znak a top streamerek, minthogy hozzányúljanak a Fortnite jelenlegi formájához, akkor ott bizony nagy a baj.

Ninja vissza is tért az Apex-hez, bár volt egy-két szava az EA-hez is:

Hogy lehetne jobb az Apex? Csak várjuk meg, hogy kijöjjön egy szar frissítés a Fortnite-hoz

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva