Counter Strike

Tiszta Half-Life feeling: kés helyett mostantól feszítővasat is választhatunk CS:GO-ban


Nem egyszerű skinre kell gondolni, válaszható opcióként kaptuk a feszítővasat.

Választható fegyverekből sokat láttunk már a CS:GO fegyvertárában. Nem használhatjuk például egyszerre az M4A4-et és az M4A1-et, vagy a Revolvert és a Desert Eagle-t sem. Ezt a vonalat gondolta tovább a Valve, amikor bejelentették a feszítővas érkezését.

Mostantól a kés helyett ezzel is szerverre léphetünk.

Az ötlet a Valve korábbi sikerjátékából, a Half-Life szériából származik, ahol klasszikussá vált az alapfegyverként használt feszítővas. Az elmúlt években sokszor és sok helyen találgatták már, vajon megérkezik-e valaha is a CS:GO világába?

Nos, a válasz természetesen továbbra is “nem”, hiszen csupán április elsejei tréfáról van szó a hír kapcsán. Reméljük senki nem sértődik meg egy ilyen ártalmatlan tréfán és nem adta el egyből a kését, a feszítővasra ugyanis még várni kell… Az persze igaz, hogy a közösség régóta ötletel már a dolgon, de egyelőre minden hiába. A Danger Zone megjelenésekor például valódi hadjárat indult a fegyverért.

Közel 7 000 támogató upvote mellett kérték a Valve-ot, hogy legalább a CS:GO Battle Royale módjába hadd kerüljön be a fegyver.

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva